AltcoinsKrypto News

Cryptocurrency Market Drops and Top Coins to Consider Amid Macro Headwinds

Cryptocurrency markets falder, Bitcoin og Ether falder

Cryptocurrency-markederne faldt onsdag med en samlet markedsværdi, der droppede med omkring 16 milliarder dollars til omkring 1,1 billioner dollars. Bitcoin (BTC) faldt med 1,5% til omkring 28.700 dollars, og Ether (ETH) faldt med 1,1% til lige over 1.800 dollars, hvor den nu finder støtte fra sin 200DMA.

De nedadgående bevægelser på kryptomarkedet kommer i kølvandet på makroøkonomiske udfordringer, hvor amerikanske aktiemarkeder falder, mens amerikanske statsobligationer med lange løbetider og den amerikanske dollar stiger som følge af offentliggørelsen af de seneste FED-minutter.

Minutterne viste, at embedsmænd i den amerikanske centralbank stadig er bekymrede for potentielle opadgående risici i forhold til inflationen i USA og sagde, at flere renteforhøjelser måske vil være nødvendige, medmindre forholdene ændrer sig.

Med hensyn til de markedsmæssige opfattelser af risikoen for endnu en 25 basispoints renteforhøjelse i september indikerer prissætningen på de amerikanske rentefuturesmarked kun en lille ændring. Ifølge CME’s Fed Watch Tool var sandsynligheden for en renteforhøjelse i september sidst set til 12,5%, hvilket kun er en lille stigning fra 10% dagen før.

Måske endnu mere bekymrende for kryptomarkedet er, at Bitcoin lige har brudt sin opadgående trend fra 2023 og nu potentielt kan falde helt ned til midten af 20.000-dollars igen, mens Ether ser ud til at være på kanten af at falde under sin 200DMA.

Mens de tekniske indikatorer bliver negative for nogle af de førende kryptovalutaer, er tingene ikke helt dårlige.

Her er nogle af de bedste kryptovalutaer at købe den 16. august:

Top  AI kan revolutionere betalingssystemet i Indien med samtalebetalinger på mobiltelefoner

Sei (SEI)

SEI-tokenet, der driver den nyligt lancerede Sei-blockchain, som er specielt designet til at lette handel, er steget med omkring 20% fra sin afslutningskurs tirsdag på omkring 0,18 dollars, hvilket gør det til en af de bedst performende kryptovalutaer blandt de 100 største efter markedsværdi.

SEI blev sidst handlet på større børser lige over 0,21 dollars, langt under tidligere onsdags topper omkring 0,28 dollars.

Kryptovalutaen befinder sig stadig i en prisopdagelsesfase og vil forblive meget volatil i de kommende dage og uger.

Dog med en stadig meget beskeden markedsværdi på under 400 millioner dollars er der stort potentiale for upside for Sei-tokenet.

THORChain (RUNE)

RUNE-tokenet, der driver THORChains decentraliserede cross-chain-udvekslingsblockchain, er faldet lidt over 6% onsdag.

Dog bevæger RUNE sig stadig i en stærk opadgående trend og er steget 55% på bare de sidste 10 dage og har samtidig overbevisende brudt alle sine vigtigste glidende gennemsnit.

En retest af modstand omkring 2,0 dollars og derefter af langvarig support, der er blevet til modstand omkring 3,0 dollars, er stadig en stærk mulighed i de kommende uger og måneder, hvilket betyder mulige kortsigtede gevinster på op til 40-100%.

Toncoin (TON)

Toncoin (TON) faldt 6,5% onsdag, men er stadig steget over 12% i de sidste syv dage og er dermed en af de bedst performende kryptovalutaer blandt de 100 største efter markedsværdi i denne periode.

Kryptovalutaen, der driver en layer 1-blockchain, der oprindeligt blev udviklet af det samme hold bag den enormt populære krypterede besked-app Telegram, forsøgte og mislykkedes dog med at bryde gennem modstanden ved 1,52 dollars i form af juli-højene og 100DMA.

Top  Ethereum-Kurs schießt um 11% in die Höhe, als SEC grünes Licht für Ethereum-Indexfonds (ETFs) gibt

Men hvis den kan finde støtte over sine 50 og 21DMAs omkring 1,30 dollars, står den stadig en god chance for at bryde igennem dette niveau i de kommende dage og uger.

Crypto-alternativer at overveje

For krypto-investorer, der ønsker at diversificere, er en alternativ høj-risiko-høj-belønning investeringsstrategi at involvere sig i kryptopresales.

Dette er, hvor investorer køber tokens fra opstartskrypto-projekter for at hjælpe med at finansiere deres udvikling.

Disse tokens bliver næsten altid solgt meget billigt, og der er en lang historie med, at presales giver enorme eksponentielle gevinster til tidlige investorer.

Mange af disse projekter har fantastiske teams bag sig og en stor vision om at levere en revolutionerende kryptoapplikation/-platform.

Hvis en investor kan identificere sådanne projekter, er risiko/afkast-forholdet for deres presale-investering meget godt.

Holdet hos Cryptonews bruger en stor del af tiden på at undersøge presale-projekter for at hjælpe investorerne.

Her er en liste over 15 af de bedste kryptopresales i 2023 ifølge projektet.

Se de 15 kryptovalutaer.

Disclaimer: Crypto er en høj-risiko-klasse af aktiver. Denne artikel leveres af informationsmæssige årsager og udgør ikke investeringsrådgivning. Du kan miste hele din kapital.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button