AltcoinsKrypto News

Cryptocurrency startup sagsøger Crypto.com efter påstået svindel

Glow Token sagsøger Crypto.com over påstået svindel

Cryptocurrency-startuppen Glow Token LLC har indgivet en retssag mod børsen Crypto.com over en påstået svindel, hvor de hævder forsømmelighed og kontraktovertrædelse.

Retssagen blev indgivet den 10. august og er tildelt dommer Jose Martinez fra Floridas sydlige distriktsdomstol. Sidst blev den opdateret den 21. august.

Startuppen har sagsøgt børsen for kontraktovertrædelse, uagtsom påførelse af følelsesmæssig nød, bedragerisk påvirkning, uagtsom vildledning, ansvar for gerningsmand og uberettiget berigelse.

Tidligere på året diskuterede Glow Tokens administrerende direktør, Bryan Lawrence, børsnoteringen af selskabets Glow Token (FLARE) med nogle personer, der hævdede at være medarbejdere hos Crypto.com.

Lawrence overførte midler til, hvad han troede var en Crypto.com-konto: $250.000 og BTC 1 (dengang værd $23.000).

I marts meddelte Crypto.com CEO’en, at der ikke var nogen aftale om noteringen af mønten, og at han var blevet snydt.

Personerne, han havde talt med, viste sig at være bedragere, der udgav sig for Crypto.com-medarbejdere.

Trods besked fra Crypto.com om at stoppe med at påstå, at der eksisterede en noteringsaftale, argumenterede Lawrences advokater i et brev fra den 17. august, at retssagen var resultatet af den mislykkede notering af FLARE.

Brevet hævdede, at det enten var medarbejdere hos Crypto.com eller dårlige elementer, der kompromitterede børsens interne kommunikation, der forårsagede tabet af investorpenge og skade på Glow Tokens omdømme.

“Gerningsmændene udnyttede manglen på sikkerhedsprotokoller og sikkerhedsforanstaltninger hos sagsøgte for at tillade kompromittering af deres interne kommunikation, hvilket resulterede i tab af midler øremerket lanceringen af FLARE, der oprindeligt var planlagt til den 1. april 2023,” stod der i brevet.

Top  MicroStrategy planlægger at udstede 500 millioner dollars i konvertible obligationer til køb af Bitcoin

Glow Token ønsker, at de manglende midler bliver returneret, og at de får erstatning for den skade, der er påført CEO’en og virksomheden.

Lawrence insisterede på, at han siden februar, hvor han ansøgte om noteringen, havde udført “due diligence” og verificeret hvert trin med Crypto.com. Dette inkluderede at kontrollere noteringslinket på børsens hjemmeside, gennemgå noteringskontrakten, gennemgå modtagne e-mails og bekræfte al givet kontaktinformation – “og alle oplysninger blev verificeret af flere repræsentanter fra Crypto.com.”

Efter at have fået besked fra Crypto.com om, at der var tale om svindel, informerede Lawrence straks dem om, at alle trin var verificeret af deres repræsentanter gennem hele processen og foreslog, at de gennemgik chatloggene for bekræftelser.

Børsen fjernede derefter ham fra chatloggene af “efterforskningsmæssige årsager” og sendte kort efter et ophør og desist brev.

Lawrence hævdede, at han havde gemt kopier af alle samtaler som en del af verifikationsprocessen.

Han hævdede også at have oplevet helbredsproblemer på grund af stress og økonomiske problemer, der tvang ham til at sælge sit hjem.

CEO’en tilføjede, at samfundet har været meget støttende.

Cryptonews.com har kontaktet Crypto.com for kommentar.

På mandag kl. 10.00 (UTC) er CRO’s pris uændret på en dag og ned med 8,5 % på en uge og handles til $0,052.


Læs mere:

  • Crypto.coms interne handelsteams volder bekymring med hensyn til interessekonflikter
  • Crypto.com fyrer 20 % af personalet

  • BitMEX CEO antyder, at kryptobørser bør fjerne interne markedsudbydere

  • Er Crypto.com sikker? | Fordele og ulemper

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button