AltcoinsKrypto News

Cryptoeksperter anbefaler: Glem USA’s kunder i 5-10 år på grund af fjendtligt regulativt miljø

Antonio Juliano, grundlægger af den decentraliserede børs dYdX, har foreslået, at kryptoudviklere glemmer alt om at betjene kunder i USA i de næste fem til ti år på grund af det fjendtlige reguleringsmiljø.

I en nylig tråd på X (tidligere Twitter) opfordrede kryptoveteranen crypto-udviklere til at fokusere på at eksperimentere på andre markeder og vende tilbage til USA, når tiden er rigtig. Han skrev: “Det er ikke rigtig besværet eller kompromiserne værd. Størstedelen af markedet er alligevel i udlandet. Innover der, find korrekt markedstilpasning (PMF), og kom så tilbage med mere indflydelse.”

Julianos kommentarer var centreret omkring startups frem for veletablerede projekter. Han argumenterede for, at startups kunne opleve hurtigere vækst og brugeradoption ved at prioritere markeder uden for USA, som ofte er mere modtagelige og mindre restriktive.

Den manglende klarhed og regler omkring kryptovalutaer i USA har været en bekymring i branchen. Regulatorisk tvetydighed, især vedrørende US Securities and Exchange Commission (SEC) og Commodity Futures Trading Commission (CFTC), har hæmmet kryptovalutaens fremskridt.

Juliano foreslog, at for at krypto-sektoren skal have mere indflydelse på den amerikanske politik, skal den vokse yderligere og få betydelige brugergrupper. Han erkendte betydningen af kryptopolitisk arbejde i USA og påpegede, at det tager tid at påvirke politik og at resten af verden følger USA’s eksempel. Han mente, at der er behov for kryptoprodukter med massiv brug og stærk brugerefterspørgsel for at forme politiske beslutninger.

Det er værd at bemærke, at den regulatoriske tvetydighed i USA har tvunget kryptovirksomheder til at udforske andre markeder som Storbritannien og Brasilien, hvor reglerne er mere klare. Coinbase udvider allerede aggressivt sin globale virtuelle valuta-tilstedeværelse og har aktiviteter i Tyskland, Irland, Italien og Holland. Virksomheden overvejer også en potentiel flytning til Storbritannien og Dubai for et mere venligt reguleringsmiljø. På samme måde gør Binance, hvad den kan, for at blive reguleret i Storbritannien, på trods af et forbud mod virksomheden af den britiske regulator sidste år.

Top  Sådan påvirker McRib-sandwichen værdien af bitcoin og aktier

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button