Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Cyberkriminelle nutzen Daten der Ethereum Foundation für Phishing-Kampagne: Was Krypto-Investierte wissen sollten.

Cyberkriminelle konnten die Daten einer Mailing-Liste der Ethereum Foundation für eine Phishing-Kampagne "nutzen", die mit vermeintlichen Zusatzrenditen durch ETH-Staking lockt.

## Cyberkriminelle udnytter Ethereum Foundations mailing-liste til phishing-kampagne

Krypto-investorer har nok at bekymre sig om i disse dage. Udover den ustabile prisudvikling står de også over for truslen fra cyberkriminelle, der konstant prøver at narre dem. En nylig hændelse har ramt Ethereum Foundation (EF), den non-profit organisation bag den næststørste blockchain i verden.

### En alarmerende hændelse

EF har bekræftet, at cyberkriminelle lykkedes med at kompromittere e-mail-listen fra deres blog. Dette gjorde det muligt for angriberne at stjæle data og sende phishing-mails til omkring 3.800 registrerede brugere. Ethereum-udvikler Tim Beiko afslørede, at angriberne angiveligt har kompromitteret udbyderen af mailing-listen.

### Phishing-kampagnen

Ifølge EF førte links i de overbevisende phishing-e-mails til en falsk hjemmeside, der skjuler en såkaldt Crypto-Drainer. Når ofrene tilslutter deres tegnebøger, tømmes de.

### Beskyttelsesforanstaltninger

EF har identificeret og lukket angrebspunktet og advaret brugerne via sociale medier. De har også tilføjet linket til den falske hjemmeside på forskellige blokeringslister, herunder Web3-tegnebogsudbydere og Cloudflare. Heldigvis ser det ud til, at ingen brugere har mistet aktiver som følge af denne specifikke kampagne.

### Konklusion

EF har taget yderligere skridt for at minimere risikoen for lignende hændelser i fremtiden, herunder migration af nogle e-mail-tjenester til andre udbydere. Dette viser vigtigheden af at være opmærksom på cybertrusler i kryptoverdenen og at tage passende forholdsregler for at beskytte ens investeringer.

Hold dig informeret med Ethereum News

Exit mobile version