Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Das Bitcoin-Ökosystem erholt sich dramatisch: Marktkapitalisierung von BRC-20-Token steigt auf 4 Milliarden US-Dollar

Das Bitcoin-Portfolio von MicroStrategy steigt auf über 5 Milliarden US-Dollar, während BTC bei 34.000 US-Dollar stabil bleibt

Bitcoin-Økosystemet Oplever Dramatisk Opblomstring

Bitcoin-økosystemet har oplevet en dramatisk opsving, da BRC-20-token’ernes markedsværdi kort efter deres opfindelse i januar oversteg 4 milliarder dollar.

### Stigning i Bitcoin Minerens Indtjening
Ifølge en forskningsrapport fra Kryptobørsen Bitget, er indtægterne fra Bitcoin (BTC)-minere fra On-Chain-gebyrer steget markant fra 1,7% i august til 19,57% i november. Samtidig steg de daglige minedindtægter fra Blokbelønninger i november til over 40 millioner dollars. Bitcoin har også oplevet en stigning på 161% siden begyndelsen af året.

### BRC-20 Tokens og deres Vækst
BRC-20-token blev opfundet i januar af Bitcoin-udvikleren Casey Rodarmor og betragtes som en af de største teknologiske fremskridt i blockchain-teknologiens 15-årige historie. Bitcoin Ordinals er et nummereringssystem, der tildeler et unikt nummer til hver Satoshi, hvilket muliggør sporing og overførsel. Dette, kombineret med inddækningsprocessen, gør det muligt for brugere at præge unikke digitale aktiver på Bitcoin-blockchainen.

### Opkomsten af forskellige Bitcoin Tokens
Der er også observeret en opkomst af andre Bitcoin-token-standarder såsom ARC-20 fra Atomicals Protocol, som giver merværdi til Bitcoin-økosystemet. Dette standard bruger den mindste enhed af Bitcoin, Satoshi, til udstedelse af aktiver og muliggør en fuld overførselshistorik uden at være afhængig af tredjeparts sorteringsenheder.

### Stærk Efterspørgsel Trods Høje Transaktionsomkostninger
Selv med høje gasgebyrer er der stadig en stærk fællesskabsmæssig efterspørgsel efter prægning af BRC-20-token. Forskere har forudsagt, at løsninger som Lightning Network vil være afgørende for at understøtte bredere vedtagelse af Bitcoin-betalinger.

Generelt viser rapporten en positiv udvikling og stigende interesse for Bitcoin-økosystemet, hvilket tyder på en lovende fremtid for kryptovalutaen.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version