Krypto News

Dax kursudvikling: Moderat opsving efter tilbageslag – Fokus på kommende nøgletal og kvartalsrapporter

Opdatering af Aktiekurser på Den Tyske Aktiemarked

Markedsopdatering

Efter en betydelig tilbagegang for DAX-indekset dagen før er der en vis bedring på det tyske aktiemarked midt på ugen. DAX-indekset steg med 0,6 procent til 18.345 punkter omkring middagstid onsdag. Dagen før faldt det med 1,3 procent, hvilket var det største fald siden midten af juni.

Fokuspunkter i Ugen

Den næste impuls for markedet forventes at komme fra de amerikanske forbrugerpriser for juni, som offentliggøres torsdag. Disse tal kan give yderligere indsigt i tidspunktet og tempoet for de forventede rentesænkninger af den amerikanske centralbank, Federal Reserve.

På fredag vil kvartalsregnskaberne fra store Wall Street-banker være i fokus. Ifølge analytiker Konstantin Oldenburger fra mæglerfirmaet CMC Markets vil dette være “den næste lakmusprøve for aktiemarkedet”. Forventningerne til virksomhederne er høje, da markedet generelt har haft en positiv tendens.

Individuelle Aktier

I DAX-indekset var Volkswagen i fokus og under kurspres. På grund af betydelige belastninger, blandt andet hos deres datterselskab Audi, har bilproducenten sænket deres margenprognose for året. Aktierne faldt med 1,4 procent.

Porsche AG toppede DAX med en stigning på 4 procent, efter at aktiekursen var faldet til et rekordlavt niveau og nu er på vej op igen. Analytiker Philippe Houchois fra Jefferies Bank roste bilproducentens positive investorkonference.

Yderligere Højdepunkter

Delivery Hero steg med næsten 9 procent på MDAX-indekset, drevet af højere bestillingsgebyrer hos en sydkoreansk datterselskab. Hellofresh steg med 8 procent.

Evotec steg med næsten 5 procent efter samarbejde med den amerikanske medicinalvirksomhed Pfizer om stofskifte- og infektionssygdomme.

Top  Kryptobørse CoinEx hacket: 27 millioner US dollars stjålet

I SDAX-indexet steg Ionos med over 5 procent og nåede et rekordhøjt niveau efter anbefaling fra Goldman Sachs om betydeligt opadgående potentiale.

Hapag-Lloyd aktierne steg med 6 procent, da containerrederiet fra Hamborg ser mere positivt på andet halvår takket være stigende fragtrater.

Konklusion

Til trods for nogle tilbageslag fortsætter aktiemarkedet generelt med en positiv tendens, dog med flere fokuspunkter i ugen, der kan påvirke udviklingen. Det vil være interessant at se, hvordan markedet reagerer på kommende begivenheder og nyheder.

Af Benjamin Krieger, dpa-AFX

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button