Krypto News

Dax setzt Aufwärtsbewegung fort: Quartalsberichte bringen Licht und Schatten

DAX stiger til nyt højdepunkt under kvartalsberetningssæsonen

Den tyske DAX-indeks har fortsat sin opadgående bevægelse og nåede et højdepunkt under kvartalsberetningssæsonen torsdag, med en stigning på 0,56 procent til 15.314,38 point. Dette er det højeste niveau siden midten af oktober.

Positive reaktioner på kvartalsberetninger

Både MDAX og SDAX, de tyske børsligaer, oplevede også positive stigninger, da der var mange positive reaktioner på kvartalsberetninger. MDAX nåede en stigning på knap 1,5 procent, mens SDAX også steg tilsvarende. Samtidig bevægede EuroStoxx 50-indekset sig med en stigning på 0,8 procent.

Analytikere og eksperter reagerer positivt

Ifølge eksperten Jürgen Molnar fra RoboMarkets er der overvægt af positive kvartalsberetninger i DAX-indekset. Ifølge UBS’ chartanalytikere opfører DAX-indekset sig meget konstruktivt i november.

Stærke præstationer fra visse virksomheder

Blandt de virksomheder, der præsterede godt i kvartalsberetningerne, var Merck KGaA, der oplevede en stigning på 4,7 procent. Også Henkel-Aktie steg med 2,4 procent takket være prisstigninger og øget salgsmængde. På den anden side oplevede virksomheder som Airbus og Hannover Rück nogle kursfald.

Op- og nedture i de mindre børsindekser

Innen for MDAX-indekset oplevede nogle virksomheder store stigninger og fald, herunder Ströer og SMA. I SDAX steg Verbio og Cancom betydeligt, mens Energiekontor oplevede et kursfald på næsten 12 procent.

Kilder og kildeangivelse

Samlet set har DAX-indekset haft en positiv udvikling under kvartalsberetningssæsonen, med stærke præstationer fra visse virksomheder. Artiklen er baseret på oplysninger fra dpa-AFX.

Top  Arthur Hayes forudsiger udviklingen af Bitcoin-prisen

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button