Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

DAX ved top af faldende trendkanal: Forventet kortvarig tilbagegang før potentielt rally ved årets udgang

Trading Idee: DAX - Vor der erwarteten Herbst-Korrektur noch etwas aufwärts?

## DAX-analyse: Kortvarig stigning forventes, men korrektion i september mulig

DAX-indekset har nået den øvre grænse af den faldende trendkanal i daglige diagrammer og kan muligvis stå over for en kortvarig tilbagegang. Fokus ligger fortsat på 10-dages EMA i 4-timers diagrammet. Så længe DAX bevarer 10-dages EMA, forventes det, at kursen vil stige yderligere efter en kort tilbagegang.

Fra september forventes dog en korrektion, den sædvanlige efterårs korrektion, før der potentielt kan komme en årsslutnings rally. I valgår i USA er det mere sandsynligt med en årsslutnings rally. Det er dog vigtigt at være opmærksom på situationen i Mellemøsten. Så længe Iran ikke udfører direkte angreb mod Israel, er en markant og hurtig kursnedgang usandsynlig. I sidste uge kom der endda pludselig udmeldinger fra Teheran om ønske om bedre forhold til EU og USA, hvilket tyder på, at efter de seneste forhandlinger vil Iran sandsynligvis ikke udføre direkte angreb mod Israel som i april. DAX kan derfor fortsætte med at stige og muligvis gå ind i en korrektion i starten af september.

### DAX Trading Idee:

Der er long-positioner i DAX forventet for den korte kursudvikling med en Turbo Call fra banken Société Générale (SU3J6U) i området mellem 18.500/18.540 point og lavere ved 18.360/18.400 point. Det kortsigtede kursmål for DAX-Long ligger på 18.700 point med et stop loss på 18.000 point.

### Handelsideer på Börse Stuttgart:

Börse Stuttgart tilbyder handelsmuligheder med høj likviditet, gennemsigtige priser og komplet ordreeksekvering. Besøg deres hjemmeside for flere handelsideer.

### Ansvarsfraskrivelse:

Handelsidéen er en tjeneste leveret af finanzen.net GmbH i samarbejde med FSG Financial Services Group. For produktvalget og indholdet i artiklen er kun den nævnte tjenesteudbyder ansvarlig. Vi henleder opmærksomheden på, at finanzen.net i øjeblikket eller i de sidste tolv måneder har indgået betalte reklameaftaler med udbydere af certifikater. Inden investering i de nævnte værdipapirer i denne artikel anbefaler vi investorer at læse de relevante prospekter (grundprospektet, de tilhørende endelige vilkår og eventuelle tillæg dertil) på udbyderens hjemmeside for at blive så godt informeret som muligt. Dette gælder især for risiciene ved en potentiel investering i de nævnte værdipapirer.

Exit mobile version