AltcoinsKrypto News

DBS præsenterer virtuel oplevelse i metaverset for at bekæmpe madspild

Metaverse news

Singapore’s biggest bank, DBS, har afsløret sit metaverse-koncept for DBS BetterWorld, “et gamificeret eventyr, der viser, hvordan metaverset kan bruges som en kraft for det gode,” siger pressemeddelelsen. Den virtuelle oplevelse understreger den globale udfordring med madspild og hvad Virksomheder for Impact, der støttes af DBS Foundation, gør for at adressere problemet. Som en del af oplevelsen skal spillerne gennemføre en række aktiviteter. Karen Ngui, Head of Group Strategic Marketing and Communications, sagde, at “vi har valgt at dykke ned i udfordringerne med madspild og madmodstandsdygtighed […] på en unik og engagerende måde. Når metaverse-teknologier modnes, håber vi at skabe mekanismer for fællesskaber og virksomheder til at omsætte resultaterne af deres virtuelle initiativer til virkelige effekter.”

Regulation news

Den britiske regering undersøger “den bedste måde” at designe og implementere et generelt forbud mod koldt opkald for alle forbrugerfinansielle tjenester og -produkter, herunder “enhver bank- eller betalingstjeneste, herunder elektroniske penge og kryptoaktiver.” Uønskede opkald er en af de mest almindelige taktikker, der bruges af svindlere til at narre folk til at købe falske investeringer eller finansielle produkter, ifølge HM Treasury-papiret. “Kold opkald til finansielle tjenester og produkter har længe været brugt af svindlere til at manipulere og narre offentligheden med scams,” sagde det. “Regeringen vil ikke tolerere denne adfærd.” Høringen vil afsluttes den 27. september.

Legal news

En amerikansk føderal dommer gav tilladelse til advokaterne for den tidligere FTX CEO Sam Bankman-Fried at besøge ham i fængslet og “gøre ubegrænset brug af besøgstiden,” rapporterede CoinDesk med henvisning til en ordre, der blev udstedt onsdag. For at forberede sig til retssagen vil Bankman-Fried have “hyppig adgang” til en computer til at gennemgå opdagelsesmateriale, og han kan anmode om, at “udvalgt materiale” bliver uploadet på harddiske, så han kan se dem.

Top  Kan en Bitcoin børsnoteret fond (ETF) være på vej? Og hvad kan Gary Gensler's indflydelse betyde?

NFT news

Dutch F1 Grand Prix udsteder ticket-linked digitale samleobjekter til alle 100.000 deltagere, der repræsenterer unikke dele af den historiske racerbane, ifølge pressemeddelelsen. 75 racelærte vil modtage et ekstra 1/1 samleobjekt, der udødeliggør banens 75. år. Samleobjekter kan kræves direkte i den hollandske GP-app ved at logge ind med e-mail og adgangskode, da alle samarbejdende tegnebøger leveres bag kulisserne via GET Protocol. “Dette betyder, at den samlede menneskemængde af billetindehavere kan blive en del af Web3 med et enkelt klik og få fordelene ved NFT-samleobjekter og Web3-adgang med brugeroplevelsen fra native Web2-mobilapps,” sagde det. F1-raceweekenden på CM.com Circuit Zandvoort varer fra den 25. august til den 27. august.

Web3 news

Push Protocol, et Web3-kommunikationsnetværk, der muliggør tværkædenotifikationer og tjenester, starter sin panindiske tur kaldet ‘Billions Reasons to Build’ i samarbejde med 12 Web3-partnere, herunder Ethereum Foundation, ETHGlobal, Polygon, Filecoin, The Graph, Aragon, Alchemy og flere. Hver af de 13 virksomheder sponsorerer en præmiepulje på i alt 50.000 dollars til deltagende udviklere. Den tre måneder lange tur vil strække sig over 18 byer i Indien med det formål at øge bevidstheden blandt landets udviklere, vise Push Protocols kommunikationsstak og fremme engagement gennem workshops og arrangementer, sagde pressemeddelelsen.

Exchange news

Bitstamp, baseret i Luxembourg, vil angiveligt lukke sin ethereum-staketaservice i USA i september på grund af den reguleringsmæssige omgivelse i landet. Det erklærede, at dets kunder fortsat vil tjene belønninger for staking indtil den 25. september, hvor alle stakede aktiver vil blive unstaked. Alle andre tjenester vil forblive upåvirkede.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button