AltcoinsKrypto News

De Bedste Nye Mønter på Binance, der Lanceringer Snart

De Bedste Nye Mønter på Binance – Lanceer Snart

Binance er en af de førende kryptobørser i verden og tilbyder mere end 600 mønter på over 1.000 markeder. Men selvom Binance har et bredt udvalg af mønter, er de meget selektive med, hvilke projekter de vælger at godkende til notering. Dette viser, at Binance foretrækker kvalitet frem for kvantitet. I denne guide analyserer vi de mest bemærkelsesværdige nye Binance-noteringer, som investorer kan udforske til deres kryptoporteføljer.

De Bedste Nye Mønter på Binance, Der Snart Lanceres

Nedenfor giver vi en hurtig oversigt over de bedste nye Binance-noteringer, som du bør overveje:

Wall Street Memes – En mønt, der giver gunstige udsigter for tidlige investorer og har potentiale til at blive noteret på de bedste børser, samtidig med at den har en loyale fællesskab. Mere end 22 millioner dollars blev rejst i forsalget på kun 10 uger.

XRP20 – Denne kryptocurrency tilbyder de samme tokenomics som XRP, men giver investorer flere indtjeningsmuligheder ved at tilføje en on-chain staking-protokol. XRP20 koster $0,000092 i forsalget, 30 gange billigere end XRP’s absolutte lavpunkt. Forsalget har allerede rejst 1,2 millioner dollars på en uge.

Shibie Coin – Denne meme-kryptocurrency er en legesyg fusion af to ikoniske karakterer, Barbie og Shiba Inu. Efter at have indsamlet en forsalgs-hard cap på $500.000, planlægger Shibie Coin at liste $SHIBIE på topkrypto-børser som Binance og lancere en Telegram-bot. Forsalget er afsluttet.

yPredict – Få datadrevne markedsanalyser af kryptomarkederne ved at købe abonnementer ved hjælp af $YPRED-token. Tjen passiv indkomst ved at holde denne kryptocurrency, der i øjeblikket koster $0,1 og har rejst mere end 3,3 millioner dollars i forsalget.

Top  Singapore hæver risikovurdering for DPT-udbydere til potentielt at lette finansiering af terrorisme

Launchpad XYZ – Et alt-i-ét Web3-økosystem, der giver adgang til de bedste projekter inden for blockchain-rummet. I øjeblikket i forsalg med mere end 1,25 millioner dollars rejst. $LPX kan bruges til at tjene rabatgebyrer, få adgang til NFT’er, handelsterminaler og forsalg.

eTukTuk – Et kommende forsalgsmønt, der hjælper TukTuk-chauffører med at få adgang til energieffektive opladningsstationer til elbiler. Forsalget er netop blevet lanceret.

BTC20 – En ny ERC20-token, der afspejler Bitcoin-tokenomics fra 2011 med en tokenpris på $1, tilbyder DeFi PoS-staking, bæredygtigt design og 120 års tokenvesting. $3 millioner blev rejst i forsalget, og staking starter den 9. august.

Pikamoon – Pikamoon er et blockchain-baseret Pokemon-inspireret RPG. Dets native valuta, $PIKA, er i øjeblikket i sin endelige forsalgsfase, hvor den har rejst 3,85 millioner dollars, og vil derefter blive noteret på alle relevante handelsplatforme.

Stargate – Et fuldt komponerbart likviditetstransportprotokol, der er blevet noteret på Binance-børsen.

Optimism – Den native token, $OP, er blevet noteret på Binance. Den tilbyder effektive løsninger til Ethereum-blockchainen med hensyn til hastighed og gasgebyrer.

Lido DAO – Med støtte til flere kryptocurrency-netværk giver Lido DAO brugerne mulighed for at oprette forbindelse til andre blockchains og tjene passiv indkomst.

MobileCoin – Et projekt, der kombinerer blockchain-teknologi med mobilbranchen. Tokenet er blevet noteret på Binance.

Ofte tilbyder nye Binance-noteringer adgang til de mest undervurderede kryptocurrencies. Dette skyldes ofte, at det respektive token vil tiltrække store mængder interesse ved noteringen. Læs videre for at lære om de nye Binance-noteringer beskrevet ovenfor.

Et Nærmere Kig på de Bedste Nye Binance-noteringer, der Snart Lanceres

Det er vigtigt at bemærke, at Binance kun tilføjer en eller to mønter til sin børs hver måned, hvilket viser, hvor streng godkendelsesprocessen er.

Top  Samourai Wallet medstifter indgiver ikke skyldig i pengehvidvaskning

Ikke desto mindre giver vi i nedenstående sektioner indsigt i nye og nylige Binance-noteringer, som investorer kan udforske.

  1. Wall Street Memes – En Mønt med Potentiale til Notering på Børsen Takket Være Et Loyal Fællesskab

Mens kryptoentusiaster leder efter den næste potentielle Binance-notering, er der kommet en ny spiller på markedet. Inspireret af stigningen i GameStop og AMC i 2021 har Wall Street Memes ($WSM), der også har en Ethereum NFT-virksomhed ved navn Wall St Bulls, lanceret sin mememønt.

Wall St Bulls har haft bemærkelsesværdig succes inden for NFT-landskabet. I takt med de aktuelle tendenser har de udvidet deres repertoire ved at tilføje Bitcoin NFT’er og mememønter til deres samling.

Med opbakning fra et stort fællesskab på en million følgere fik disse tilbud NFT’erne til at træde ind på OpenSea-markedspladsen. Wall Street Memes kan udnytte denne stærke støtte fra fællesskabet til at sikre en potentiel notering på topbørser som Binance.

For at mindske risikoen for for mange tokens på markedet har $WSM indledt et forsalg målrettet mod fællesskabet, hvor halvdelen af de to milliarder tokens i alt blev solgt. Mens mememønter i sig selv har høj risiko, lover de også betydelige afkast, som ofte ikke stemmer overens med traditionelle analyser af markedet.

Forsalget af $WSM-tokenet, som prissættes til $0,0331, har nu nået imponerende $22 millioner på bare 10 uger. Denne overvældende respons tyder på en enorm investorinteresse og tegner et lovende billede af dets fremtid. En sådan hurtig vækst og støtte fra fællesskabet kunne tiltrække anerkendte børser som Binance til at notere $WSM.

Derudover er der planlagt en 50.000 dollars airdrop til følgere, der engagerer sig på deres sociale kanaler. Tidlig deltagelse i forsalg oversættes ofte til betydelige afkast, især når det ledes af et hold med dokumenteret erfaring som Wall Street Memes.

Top  Bitcoin-Preisprognose: Analysten sagen voraus, dass Bitcoin auf 237.000 US-Dollar steigen könnte

Med en ERC-20-token med en samlet forsyning på 2 milliarder er $WSM positioneret til at inspirere en bevægelse i “meme stock”-stil i kryptoverdenen. Den seneste stigning i mememønter med lav markedsværdi, der klarer sig bedre end aktiver som Bitcoin og Ethereum, skaber et gunstigt miljø for $WSM.

Hjulpet af de imponerende afkast fra lignende aktiver i 2023 skal $WSM’s potentiale som den næste mønt noteret på Binance overvejes.

Tilmeld dig Wall Street Memes Telegram-fællesskabet for at få de seneste opdateringer.

Forsalg Startede26. maj 2023

KøbsmetoderETH, USDT, kreditkort

KædeEthereum

Min. Investering100 $WSM

Max. InvesteringIngen

  1. XRP20 – Den Anden Komme af XRP, Denne M

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button