AltcoinsKrypto News

De bedste performere på det ustabile marked for shitcoins: Bic Token, Ultraman og 0xShibarium Token

Blue chip kryptoer handler i tyndt område, mens Ether falder under $26.000

Blue chip-kryptoer som Bitcoin (BTC) og Ether (ETH) handler i deres tynde weekendområder mandag. Ether har for nylig faldet tilbage under $26.000, og Bitcoin ligger lige nord for $1.650-niveauet.

Cryptocurrency-markederne blev ramt i sidste uge, da tilbagetrækningen i amerikanske aktier fortsatte, og de langsigtede amerikanske obligationsrenter steg til flereårige højder på grund af indsatser på, at renterne i USA vil forblive høje i længere tid på grund af vedvarende inflation og fortsat økonomisk styrke.

Rapporter om, at den amerikanske Securities and Exchange Commission (SEC) er tæt på at godkende en række Ether-futures-børsnoterede fonde (ETF’er), som selv om de ikke er lige så nyttige som tilsvarende spot-ETF’er, stadig kan tiltrække betydelige kapitalindstrømninger, formåede ikke at løfte den bredere markeds stemning.

I stedet var der et højt salgstryk efter Bitcoin og Ethers respektive brud på deres 2023-opadgående trends og 200DMAs.

Handlende vil holde øje med udtalelser fra Fed-chef Jerome Powell, der vil tale sammen med andre store centralbankchefer fredag.

I mellemtiden betyder markedsforholdene, der er bearish, men for nu indeholdt, at handlende, der søger hurtige gevinster, sandsynligvis fortsat vil vende sig mod den meget illikvide meme-coin / shitcoin-marked.

Her er nogle af de bedst præsterende low cap coins mandag.

Bic Token ($BIC)

En ny shitcoin ved navn Bic Token ($BIC) har fået ekstra opmærksomhed siden lanceringen søndag.

$BIC blev sidst handlet omkring $0.012, hvilket er en stigning på 300% inden for de sidste 24 timer ifølge DEXTools, hvilket gør det til en af de bedst præsterende i shitcoin-markedet.

Top  Wall Street Banks Eyeing Spot Bitcoin ETFs Following SEC Approval

Token er faldet tilbage med 70% i forhold til søndagens højder, men har taget fart igen i de seneste timer.

$BIC har i øjeblikket en markedsværdi på ca. $230.000, med $160.000 i likviditet, der er låst i mindst seks måneder.

Handelsvolumenerne inden for de sidste 24 timer er imponerende over $3 millioner, og token har nu næsten 650 ejere.

DEXTools’ GoPlus-sikkerhedsaudit afslører ingen bekymrende aspekter ved tokenens kontrakt, hvilket sammen med det faktum, at likviditeten er låst, betyder, at $BIC sandsynligvis ikke er et svindelnummer, selvom investorer altid opfordres til at gøre deres egen due diligence.

Ultraman ($ULTRA)

En shitcoin ($ULTRA) med temaet en superhelt ved navn Ultraman har oplevet stigning mandag.

Ifølge DEXTools er mønten steget over 250% inden for de sidste 24 timer og blev sidst handlet omkring $0.000025 med en markedsværdi på ca. $280.000.

$ULTRA’s handelsvolumen inden for de sidste 24 timer var sidst på omkring $300.000, og token har nu samlet over 250 ejere og $280.000 i ulåst likviditet.

DEXTools’ GoPlus-sikkerhedsaudit har ikke afsløret bekymrende aspekter ved tokens kontrakt, men det faktum, at likviditeten ikke er låst, betyder, at handlende bør være forsigtige med et eventuelt forsøg på “rug pull”.

0xS ($0xS)

0xShibarium Token ($0xS), tokenet der driver 0xShibarium, en alt-i-en løsning til det nyligt lancerede Shibarium layer-2 scaling solution, fortsætter med at tage fart.

$0xS var sidst steget tæt på 200% inden for de sidste 24 timer ifølge DEXTools, med en markedsværdi på over $5,5 millioner og over 750 ejere, plus $270.000 i låst likviditet i seks måneder.

Projektet ser ud til at være legitimt, men token har en 5% købs- og salgsafgift, og denne afgift kan ændres, så handlende skal være opmærksomme på, at det stadig kan være et svindelnummer.

Top  BitMEX CEO: Keine Entschuldigung, Kryptowährungen zu verkaufen - Bitcoin im Wert von 1 Mio. $ noch im Spiel

Alternativer at overveje

For kryptoinvestorer, der ønsker at diversificere, er en alternativ investeringsstrategi med høj risiko og høj belønning at overveje at deltage i kryptopresale.

Dette er, hvor investorer køber tokens fra nystartede kryptoprojekter for at hjælpe med at finansiere deres udvikling.

Disse tokens sælges næsten altid meget billigt, og der er en lang historie med, at presale projekter giver enorme eksponentielle gevinster til tidlige investorer.

Mange af disse projekter har fantastiske hold bag sig og en stor vision om at levere en revolutionerende kryptoapplikation / platform.

Hvis en investor kan identificere sådanne projekter, er risiko / belønningsforholdet for deres presale-investering meget godt.

Holdet hos Cryptonews bruger meget tid på at gennemgå presaleprojekter for at hjælpe investorerne.

Her er en liste over de 15 bedste kryptopresalen i 2023 ifølge projektet.

Se de 15 kryptokurser

Disclaimer: Krypto er en aktivklasse med høj risiko. Denne artikel leveres kun til informationsformål og udgør ikke investeringsrådgivning. Du kan miste hele din kapital.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button