Krypto News

Den ultimative guide til browser wallets: Kom nemt i gang med krypto

Kryptovaluta kan være kompliceret. Seed Phrase, Private Key, Transaction Hash? Det kan godt få nybegyndere til at spinde rundt i hovedet.
Det første skridt ind i blockchain-verdenen er at oprette en virtuel tegnebog, også kendt som en wallet. En af de mest brugervenlige indgange er browser wallet’en. Download plugin’en, opret en konto, og bam: Du er klar til at gå i gang. Wallet’en kan integreres direkte på hjemmesider samt store kryptobørser, blockchain-spil og markedspladser, f.eks. til handel med kryptovaluta eller non-fungible tokens (NFTs).

Die Brücke ins Web3
For et år siden var det en sjældenhed, i dag er det hverdag: Browser wallet’en skal blive gatewayen til fremtidens internet, web3. Visionen er, at brugerne får kontrol over deres data tilbage og tjener penge på de digitale forretningsmodeller. Konceptet begejstrer nu millioner af brugere. Og flere og flere platforme følger med på trenden. Brugen er som regel gratis.

Disse muligheder findes
En af de mest lovende browser wallet’s er fra Brave. Virksomheden blev grundlagt i 2016 af Brendan Eich, en internetpioner og opfinderen af Mozilla Firefox. Wallet’en er self-custodial, det vil sige, at kun brugeren har adgang til dataene så længe de har adgangskoden. Hvis man skifter computer eller afinstallerer appen, kan man gendanne alle dataene med Seed Phrase’en. Brave fungerer med forskellige blockchains og tillader også handel med NFTs. Ved at se reklamer modtager man Basic Attention Tokens (BAT). Ens opmærksomhed kan monetiseres.

Yderligere prominente repræsentanter er MetaMask og Trust Wallet. De er også self-custodial og fungerer med forskellige blockchains. I alle tre tilfælde er tilmeldingsprocessen samt brugen særligt brugervenlig. Samtidig lover udbyderne højt beskyttelsesniveau mod hackere og lignende. Hvis man absolut vil være sikker, skal man dog vælge en såkaldt hardware wallet. Den er kryptos Fort Knox, da den ikke er forbundet med internettet og derfor ikke tillader adgang udefra. Til daglige transaktioner er den dog mere uegnet. Læs mere om dette her.

Top  Bitcoin erreicht fast Allzeithoch - Experten gespalten, wie weit es noch geht.

Hvis du vil vide mere om de forskellige krypto-wallets: her er et link til platform-sammenligningen fra BTC-ECHO.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button