Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Deutsche Börse startet Krypto-Spot-Plattform for institutionelle kunder

Deutsche Börse-Aktie: Durchbruch in der Geldrevolution - Deutsche Börse setzt auf regulierte Krypto-Sensation

Deutsche Börse lancerer ny Krypto-Spot-Platform for institutionelle kunder

Die Gruppe Deutsche Börse har netop introduceret Deutsche Börse Digital Exchange (DBDX), en krypto-spot-platform designet specifikt til institutionelle kunder. Med lanceringen af ​​DBDX tilbyder Deutsche Börse et fuldt reguleret økosystem til handel, afvikling og opbevaring af kryptoaktiver, samtidig med at de udnytter de eksisterende forbindelser til markedets deltagerne.

## En ny spiller på det institutionelle marked

Deutsche Börse positionerer sig med dette nye tilbud på det voksende institutionelle marked for digitale formuegoder. I første omgang vil handlen på DBDX foregå gennem en prisanmodningsfunktionalitet (Request for Quote, RFQ), men senere vil muligheden for multilateral handel også blive tilgængelig. Mens Deutsche Börse driver handelspladsen, vil Crypto Finance (Deutschland) GmbH stå for afvikling og opbevaring af transaktionerne.

## Støtte til udviklingen af digitale formuegoder

DBDX har til formål, ifølge Deutsche Börse, at understøtte den nødvendige udvikling af markedet for digitale formuegoder mod et økosystem, der opfylder institutionelle standarder. Som en del af deres strategi “Horizon 2026” bekræftede Deutsche Börse i slutningen af 2023 målet om at etablere en reguleret platform for digitale aktiver. I februar tildelte BaFin fire licenser til Crypto Finance (Deutschland) GmbH, som blandt andet tillader reguleret handel med digitale aktiver samt afvikling og opbevaringstjenester. Disse licenser var en forudsætning for lanceringen af platformen, som allerede havde modtaget en licens som Multilateral Trading Facility (MTF).

Det er tydeligt, at Deutsche Börse er engageret i at udvikle og understøtte de stadigt voksende markeder for kryptoaktiver og digitale formuegoder. Med DBDX tilbyder de et sikkert og reguleret miljø, der imødekommer behovene hos institutionelle investorer og markedsdeltagere, samtidig med at de sikrer overholdelse af gældende lovgivning og standarder.

*Kilde: FRANKFURT (Dow Jones)*

## En mulighed for institutionelle investorer

Deutsche Börse Digital Exchange er et spændende skridt i retning af at tilbyde institutionelle investorer adgang til det voksende marked for kryptoaktiver og digitale formuegoder. Med fokus på regulering, sikkerhed og overholdelse af standarder ser Deutsche Börse ud til at have skabt en platform, der imødekommer behovene hos denne sær

Exit mobile version