Krypto News

Die Zukunft von Ripple: Neue Partnerschaften und Gerichtsverfahren beeinflussen den Kurs

Reserve Bank of New Zealand satser på Ripple til digitale centralbankvalutaer

Den New Zealandske centralbank, Reserve Bank of New Zealand (RBNZ), og kryptovaluta-firmaet Ripple, drøfter skabelsen af digitale centralbankvalutaer (CBDCs) ved hjælp af XRP Ledger. Samarbejdet med Ripple forventes at bane vejen for en ny æra af finansiel innovation, ligesom Palau gjorde det med deres CBDC. Implementeringen af XRP Ledger kan ændre diskussionen om indførelse af CBDC’er på verdensplan, og positivt påvirke værdien af Ripple (XRP), da det understreger XRP’s betydning og anvendelse i det globale finanssystem.

Ripple og BIS arbejder sammen om en lovende fremtid for grænseoverskridende betalinger

I en bemærkelsesværdig udvikling har Ripple indgået et samarbejde med Bank for International Settlements (BIS) for at optimere grænseoverskridende betalinger. Dette sker som en del af BIS’s nye task force for interoperabilitet og udvidelse af grænseoverskridende betalinger (PIE). Fokus i samarbejdet er hurtigere transaktionshastigheder, reducerede omkostninger samt øget gennemsigtighed, sikkerhed og beskyttelse. Med forventningen om, at den fælles task force fra CPMI og Payments Market vil færdiggøre den endelige version af ISO 20022 inden oktober 2023, ser det lovende ud for fremtiden for grænseoverskridende betalinger.

Ripple slutter sig til tungevægtere som BlackRock og JPMorgan i handelsforeningen ISDA

Ripple har sluttet sig til International Swaps and Derivatives Association (ISDA), en førende handelsforening, og er dermed blevet et medlem sammen med tungevægtere som BlackRock og JPMorgan. Denne nyhed indikerer Ripples ambitioner om at træde ind i derivatsektoren og yderligere integrere deres blockchain-teknologi på de traditionelle finansmarkeder. ISDA spiller en central rolle i strukturering og standardisering af derivataftaler. Ved at blive medlem af ISDA positionerer Ripple sig strategisk på grænsen mellem den traditionelle finansverden og den voksende blockchain-teknologi.

Top  PayPal brings new Stablecoin called PayPal USD (PYUSD) to the market

Ripple noteres igen på Gemini og prisen stiger midlertidigt til $ 50

Den 10. august 2023 blev XRP igen noteret på kryptobørsen Gemini, hvilket førte til en imponerende prist stigning for kryptovalutaen. Overraskende nåede prisen på XRP midlertidigt op på $ 50, hvilket svarer til en stigning på over 7.800% i forhold til den forventede værdi. Kort tid efter gennoteringen korrigerede prisen sig dog, og XRP handles i øjeblikket til en pris på ca. $ 0,63. Spekulationer om årsagen til denne usædvanlige prisstigning er i gang. Nogle mener, at den lave likviditet og tætte orderbog som følge af den nye notering var udløseren. Andre mener, at prisstigningen muligvis skyldes en fejlagtigt matchet salgsordre og køber.

SEC indgiver appelsag

Den amerikanske børstilsynsmyndighed, Securities and Exchange Commission (SEC), har indgivet appelsag mod en retsafgørelse fra juli, hvor det blev fastslået, at kryptovalutaen XRP, som blev solgt til små investorer, ikke er et værdipapir. I et brev dateret 9. august til dommer Analisa Torres argumenterer SEC for, at fortolkningen af afgørelsen kræver en appel til en appeldomstol. De anmoder også om, at sagen bliver suspenderet under appelsagen, da andre igangværende retssager, herunder sager mod kryptofirmaer som Binance og Coinbase, kan blive påvirket af afgørelsen. SEC påpeger, at en anden dommer i en sag mod Terraform Labs nåede til en anden konklusion og mener, at visse salg af XRP muligvis kan udgøre værdipapirer. SEC’s beslutning kommer efter en sejr for Ripple i juli, hvor det blev fastslået, at XRP i sig selv ikke er et værdipapir.

Dokumenter afslører XRP-fællesskabets store indflydelse på Ripple-sagen mod SEC

Top  Analyse af mistænkelige Bitcoin-købsaktiviteter på Bybit og Deribit i lyset af gårsdagens flash-stigning

Dokumenter afslører den enorme indflydelse, som XRP-fællesskabet havde på retssagen mellem Ripple og SEC. Advokat John Deaton bemærkede, at samarbejdet mellem XRP-tokenholdere, der indsendte deres egenaffidavitter, var afgørende for domstolens afgørelse. Dette viser betydningen af fælles handlinger i at forme det regulatoriske landskab for kryptovalutaer og kunne potentielt have en posit

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button