AltcoinsKrypto News

Dogecoin-Preis verzeichnet einen Rückgang von über 10 % und könnte weiter fallen

Dogecoin oplever betydeligt fald på over 10 %

Dogecoin (DOGE), en populær kryptocurrency, har oplevet en betydelig nedgang på over 10 % i de seneste timer. Den aktuelle handelspris ligger under modstanden på $0,070 i forhold til den amerikanske dollar. Hvis prisen fortsætter med at falde og bryder den $0,065-mark, kan tabene potentielt forværres.

DOGE i en nedadgående trendzone

På nuværende tidspunkt befinder DOGE sig i en nedadgående trendzone, der ligger under $0,072 i forhold til den amerikanske dollar. Prisen ligger markant under $0,070-zonen og det 100-dages simple bevægelige gennemsnit (4 timer). På 4-timers diagrammet af DOGE/USD-parret kan en vigtig nedadgående trendlinje med modstand nær $0,071 observeres.

Potentiale for opadgående korrektion, men begrænset modstand ved $0,072

Trods det aktuelle fald er der stadig potentiale for en opadgående korrektion. Dog kan potentialet for opadgående bevægelse være begrænset på grund af modstanden ved $0,072. Dogecoin-prisen har tidligere haft svært ved at stige over dette niveau.

Årsagen bag det seneste prisfald

Det seneste prisfald for Dogecoin begyndte efter at have stødt på stærk afvisning ved $0,078. Siden da er prisen faldet kontinuerligt og har brudt den støttezone ved $0,0720. Dette har resulteret i, at Dogecoin er kommet ind i en nedadgående trendzone, ligesom andre store kryptocurrencies som Bitcoin og Ethereum.

Konsolidering og potentielt rebound

Prisen nåede til sidst $0,0657, hvor der blev nået et midlertidigt lavpunkt. I øjeblikket konsoliderer prisen sine tab og nærmer sig 23,6 % Fibonacci-retracementsniveauet for det seneste fald fra svingtoppen ved $0,0772 til lavpunktet ved $0,0657.

Top  Opdater venligst din app for at fortsætte med at læse gratis nyheder, analyser og reportager.

Tekniske indikatorer peger på yderligere tab

De tekniske indikatorer peger også på yderligere tab. Den 4-timers MACD for DOGE/USD vinder momentum i den nedadgående trendzone, mens den 4-timers RSI (Relative Strength Index) ligger under 50-niveauet.

Mulige scenarier for Dogecoin-prisen

Der er flere mulige scenarier for Dogecoin-prisen. En lukkepris over modstandsniveauet på $0,072 kan drive prisen mod modstandsniveauet på $0,075. Den næste store modstand ligger på $0,0780. Hvis DOGE dog ikke formår at få momentum og overstige $0,0720-niveauet, kan prisen fortsætte med at falde.

Support- og modstandsniveauer

Den første støtte nedadtil ligger på $0,0655. Hvis prisen fortsætter med at falde, kan den næste store støtte være ved $0,0632. Et gennembrud under dette niveau kan føre prisen mod $0,060-niveauet.

Det er stadig uvist, hvordan Dogecoin-prisen vil udvikle sig i de kommende timer. Kryptocurrency-markederne er kendt for deres volatilitet, så investorer og handlende bør være forsigtige og holde nøje øje med markedsvilkårene.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button