Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Dokumenter af Edmond de Rothschild Fund afslører Rothschild-familiens engagement i kryptovaluta og deres holdning til XRP

Dokumenter afslører Rothschild-familiens kryptoinvesteringer

Rygterne om, at familien Rothschild, gennem deres Edmond de Rothschild Fund, har omfattende investeringer inden for kryptoverdenen og holder XRP, tager til i styrke. På nuværende tidspunkt kan det ikke bekræftes fuldt ud, men blot rygtet i sig selv er nok til at få XRP-kursen til at stige, når den brede offentlighed også får kendskab til det.

Dokumenter fra Edmond de Rothschild Fund viser Rothschild-familiens engagement i krypto

I årtier har der cirkuleret mange rygter om den jødiske Rothschild-familie. Disse rygter hævder blandt andet, at familien er den rigeste familie i verden. Uanset om det er tilfældet eller ej, er Rothschild-familien i hvert fald meget velhavende. Når en så kendt familie åbenbart investerer i XRP, har det naturligvis indflydelse på kursen.

XRP har været i fokus i de seneste måneder, ikke mindst på grund af den vundne retssag mod SEC. Derudover er Ripple et af de mest kendte virksomheder, der opererer inden for kryptoverdenen.

Rothschild-familiens bank, Rothschild & Co, siges at være fuldt ud ejet af familien og ikke længere være noteret på børsen. Alt tyder på, at både familien og Rothschild-bank benytter sig af Ripple-teknologier.

I 2022 var Rothschild-banken på sjettepladsen over de største investeringsbanker. Bankens forvaltede formue overstiger 100 milliarder dollars. Der ser ud til, at der også er foretaget investeringer i XRP her.

Lækkede dokumenter afslører Rothschild-familiens forbindelse til forskellige finansielle institutioner, såsom det japanske selskab SBI Holding. De ejer angiveligt næsten 9% af Ripple/XRP.

Opdatering: Rothschild-familien kommenterer rygterne

I en nylig erklæring fra Rothschild-familien benægtes det, at de skulle være involveret i kryptoinvesteringer og holde XRP. De afviser rygterne som værende spekulationer uden hold i virkeligheden.

Det er vigtigt at huske på, at rygter ikke altid afspejler sandheden. Mens nogle investorer måske bliver påvirket af spekulationerne om Rothschild-familiens involvering, er det vigtigt at være opmærksom på at træffe investeringsbeslutninger på baggrund af grundige analyser og troværdig information.

Konklusion

Rygterne om Rothschild-familiens investeringer og besiddelse af XRP spreder sig hurtigt, selvom de endnu ikke er blevet bekræftet. I kryptoverdenen kan selv en simpel rygte være nok til at påvirke markedet. Det er vigtigt at være opmærksom på, at investeringsbeslutninger skal træffes på baggrund af troværdig og verificeret information.

Exit mobile version