Krypto NewsRegulierung

Domstol frikender Uniswap og dets grundlæggere i en betydningsfuld retssag om svindel

Dezentralisierung und regulatorische Unsicherheiten

I sidste år blev der indgivet en klage mod Uniswap, stifteren Hayden Adams, Andreessen Horowitz og Paradigm, hvor de blev beskyldt for at lette svindel på platformen. Klagerne pressede også på for, at Uniswap skulle registrere sig hos Financial Industry Regulatory Authority.

Richter Failla konstaterede, at reguleringen af kryptokurver er kompleks og konstant udvikling. Trods forskellige søgsmål og krav fra SEC er der stadig ingen endelig afgørelse om, hvorvidt visse kryptoaktiver skal betragtes som varer eller værdipapirer.

Vergleiche und Urteil zugunsten von Uniswap

Fraværet af en centraliseret ejerstruktur blev nævnt i dommen. Failla påpegede, at de smarte kontrakter, der blev udført på platformen, såsom udveksling af kryptovarer som ETH og Bitcoin, blev afviklet lovligt.

De sagsøgte i sagen sammenlignede klagerens påstande med at holde udvikleren af en selvkørende bil ansvarlig for misbruget af køretøjet af en tredjepart. Richteren var enig i dette argument og erklærede, at ansvaret lå hos personen, der begik forbrydelsen, og ikke hos Uniswap.

Marvin Ammori, Chief Legal Officer hos Uniswap, var tilfreds med rettens afgørelse. Han understregede, at Uniswap-protokollen primært kan anvendes lovligt, og at protokoludviklere ikke bør holdes ansvarlige for misbrug fra andre.

SEC-Ansatz und Haftungsrahmen

Retten erkendte, at Securities and Exchange Commissions (SEC) tilgang til decentraliseret finansiering (DeFi) stadig er under udvikling. Uden en klar ramme for ansvar er klagerne i øjeblikket ikke anvendelige.

Top  Bitcoin: Hvordan den digitale valuta ændrer vores verden inden 2040

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button