Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Donald Trump besitzt über 2,8 Millionen US-Dollar in einer Ethereum-Wallet: Neuer Finanzbericht enthüllt Einnahmen aus NFT-Sammlungen und Krypto-Aktivitäten

Donald Trump hält Ethereum im Wert von 2,8 Millionen US-Dollar

Donald Trump ejer over 2,8 millioner dollars i en Ethereum-Wallet

En ny finansiel rapport afslører, at den tidligere amerikanske præsident Donald Trump ejer over 2,8 millioner dollars i en Ethereum-Wallet. Rapporten blev offentliggjort den 14. august af den velgørende overvågningsorganisation Citizens for Responsibility and Ethics in Washington. Den viser, at Trump har tjent over 4,8 millioner dollars fra licensgebyrer for NFT-samlinger med hans billeder og har tjent omkring 7,6 millioner dollars gennem sine kryptoaktiviteter.

Det bemærkes, at Trumps 2,8 millioner dollars i Ethereum-Wallet’en er betydeligt mere end de 250.000 til 500.000 dollars, der blev angivet i Trumps dokumenter den 14. april.

Trumps kryptoaktiviteter og præsidentkampagne

Det er interessant at bemærke, at Trump nu er involveret i kryptovalutaer, da han tidligere har været skeptisk over for dem. Han har udtalt, at kryptovalutaer kan være “falske” og en “umiddelbar katastrofe”. Han har også kritiseret Bitcoin og sagt, at han ikke bryder sig om det, fordi det er en valuta, der konkurrerer med dollaren.

Trumps kommende kampagne for præsidentskabet

Trump forbereder sig på at kæmpe om at vende tilbage til Det Hvide Hus ved de kommende præsidentvalg i 2024, efter at han tabte til den siddende præsident Joe Biden i 2020. Dette er en vigtig udvikling at bemærke, da Trumps kryptoaktiviteter og øgede formue i Ethereum kan have indflydelse på hans politiske image og platform.

Anklager i Georgia

Det skal også bemærkes, at Trump blev anklaget den 14. august i Georgia sammen med sine tilhængere. De er blevet anklaget for forsøg på at påvirke præsidentvalget i 2020. Disse anklager har potentialet til at påvirke Trumps politiske karriere og hans fremtidige kampagner.

Konklusion

Donald Trump ejer over 2,8 millioner dollars i en Ethereum-Wallet ifølge en nyfinansiel rapport. Rapporten afslører også, at Trump har tjent betydelige beløb fra NFT-licensgebyrer og kryptoaktiviteter. Det er bemærkelsesværdigt, at Trump nu er involveret i kryptovalutaer, selvom han tidligere har været skeptisk over for dem. Hans kommende præsidentkampagne i 2024 og anklagerne i Georgia vil have betydning for hans politiske fremtid.

Exit mobile version