Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Donald Trump: Fra Bitcoin-skeptiker til “Krypto-Præsident” – Hvad fik den tidligere præsident til at ændre mening om kryptokurrency?

Warum Kryptofans wohl die perfekte Zielgruppe für Donald Trump sind

## Trumps holdning til kryptokurrency ændrer sig markant

I juli 2019 udtalte den tidligere amerikanske præsident Donald Trump, at han ikke var fan af Bitcoin og andre kryptokurrency, som han kaldte “ikke penge”. Dog har præsidentkandidat Trump sidenhen taget en komplet 180 graders drejning i denne sag.

Zum einen diversificerer han med denne udtalelse sine støtterække og tiltrækker kryptofans som Elon Musk og Cathie Wood. Dette er en del af en politisk strategi, der sigter mod at appellere til en bredere vælgerskare.

## Kryptofans og Trump-anhængere

En nylig undersøgelse viser, at halvdelen af amerikanere, der ejer kryptokurrency, ville stemme på Trump, hvis der var valg i dag. Dette tal falder til 38 procent for Kamala Harris. En interessant studie fra universiteterne i Toronto og Miami undersøger desuden kryptofans og deres politiske, sociale og psykologiske præferencer.

## Psykologiske træk hos kryptofans

Studiet indikerer, at kryptofans primært udgøres af unge mænd, der har en generel mistillid til autoriteter og tror på konspirationsteorier. De er mere tilbøjelige til at have psykologiske problemer såsom narcissisme, paranoia og skizofreni, ifølge forskerne.

## Er der en forbindelse til Trump?

Der er ikke direkte påvist en sammenhæng mellem kryptofans og Trump, men der er ligheder mellem dem, særligt når det kommer til brugen af alternative sociale medier og troen på konspirationsteorier. Det er dog vigtigt at huske, at langt fra alle Trump-vælgere er lavtuddannede arbejdere – en betragtning, der ofte fejlagtigt bliver gjort.

## Konklusion

Selvom der stadig er meget at lære om kryptofans og deres motiver, viser studierne en klar interesse for kryptokurrency blandt visse befolkningsgrupper, herunder Trump-støtter. Med Trumps erklærede mål om at gøre USA til en kryptohovedstad og Bitcoin-supermagt, er det tydeligt, at kryptokurrency spiller en stadig større rolle i politikken og samfundet generelt.

Exit mobile version