Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Donald Trump skal tale på Bitcoin 2024: Hvad betyder det for den amerikanske kryptoindustri?

Donald Trump spricht am 27. Juli auf der Bitcoin 2024 Konferenz

## Donald Trump vil tale på Bitcoin 2024 Konferencen

Den tidligere amerikanske præsident og nuværende republikanske præsidentkandidat, Donald Trump, vil tale på Bitcoin 2024 i Nashville, Tennessee den 27. juli. Dette blev meddelt af konferencens arrangører tidligere på ugen.

### Hvorfor det er vigtigt

Donald Trump, der forventes at stille op mod den demokratiske præsident Joe Biden i november, har tidligere vist sin støtte til kryptokurrencer. Han kritiserede demokraternes forsøg på at regulere sektoren og præsenterede sig selv som en fortaler for kryptokurrencer under en fundraising-begivenhed i San Francisco i juni.

Kryptoindustrien forsøger at øge sin indflydelse på amerikanske politikere, især efter de problemer, der opstod i 2022 med konkurserne af store kryptofirmaer, der skræmte investorer og afslørede svindel og misbrug.

### Centrale citater

Arrangørerne af konferencen beskriver Trump som en talsmand for den amerikanske Bitcoin-industri og for øget finansiel frihed og vækst på den globale scene. Trump har også udtalt, at han ønsker at se mere Bitcoin-minedrift udført af amerikanske virksomheder.

### Kontekst

Under en teknologi-begivenhed i juni i San Francisco lykkedes det Trump at indsamle 12 millioner dollars med støtte fra ledende figurer som Coinbase-børsens ledere og investeringsbrødrene Tyler og Cameron Winklevoss.

Det nuværende demokratiske Biden-administration har til hensigt at samarbejde med Kongressen om at udvikle en reguleringsramme for kryptokurver. Trump har dog offentligt udtrykt ønske om, at al den resterende Bitcoin skal produceres i USA.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version