Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Donald Trump’s Kehrtwende: Fra kryptokritiker til krypto-beførworter – Hvordan vil han gøre USA til “Kryptohovedstaden”?

Wahlkampf in den USA - Trump

## Donald Trump som ny Bitcoin-supporter

Republikanernes tidligere præsident, Donald Trump, har overraskende skiftet kurs og er nu positivt indstillet over for kryptokurrency. Selvom han under sit tidligere præsidentskab ikke viste interesse for digitale valutaer og endda hævdede, at den amerikanske dollar var den eneste “rigtige” valuta i 2019, har han nu ændret sin holdning.

Seneste udviklinger, såsom demokraten Kamala Harris’ kandidatur, der klarer sig bedre i meningsmålinger end Trump, samt økonomiske udfordringer, kunne være tegn på Trumps forandring.

### Trumps vision om at gøre USA til “Kryptohovedstaden i verden”

På en Bitcoin-konference i Nashville i slutningen af juli erklærede Trump, at han ønsker at gøre USA til “Krypto-Hovedstaden i verden”. Denne vision deles af Bitcoin-entusiaster, da Bitcoin-prisen synes at svinge tæt sammen med Trumps valgchancer.

Trump proklamerede, at Bitcoin repræsenterer “frihed, suverænitet og uafhængighed fra statslig tvang og kontrol”. Han planlægger at beholde 100% af al Bitcoin, som den amerikanske regering ejer eller erhverver sig i fremtiden for at opbygge en national reserve af Bitcoin. Han udtrykte også ønske om, at alt resterende Bitcoin skal produceres i USA.

### Positiv sammenhæng mellem Trumps valgchancer og Bitcoin-kurs

En analyse fra økonomimagasinet Capital viser en positiv korrelation mellem Trumps valgmuligheder og Bitcoin-kursen siden Kamala Harris indtrådte i præsidentvalget. Selvom det er for tidligt at drage endelige konklusioner, har markedet reageret på Trumps annonceringer.

Efter Trumps tale på Kryptokonferencen i Nashville oplevede Bitcoin-kursen en markant nedgang, primært på grund af globale aktiemarkedsfald. Analytikere mener dog, at forbindelsen mellem Trump og Bitcoin kan fortsætte med at styrkes, selvom markedsudsving og børskrak forbliver uforudsigelige.

Exit mobile version