Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Donald Trumps potentielle Rückkehr als US-Präsident – Hvordan påvirker det Bitcoin-prisen?

BTC

I de seneste 24 timer har Bitcoin fortsat med at konsolidere sig omkring 67.000 dollars. Gevinsterne udebliver stadig. Der fortsætter med at være en positiv nettotilstrømning til Bitcoin ETF’er, hvilket bidrager til en bullish kursbevægelse. Det makroøkonomiske miljø kan dog også forbedres mod årets udgang og støtte den næste børsopgang. Samtidig ser bestseller-forfatteren Robert Kiyosaki endnu en politisk faktor. Donald Trump kunne som den næste amerikanske præsident være med til at styrke guld, sølv og netop Bitcoin.

**Bestseller-forfatter satser på Bitcoin: Bull-run takket være Donald Trump?**

Bestseller-forfatteren Robert Kiyosaki spår, at priserne på guld, sølv og Bitcoin vil stige, hvis Donald Trump bliver præsident igen. Forfatteren forklarer, at Trump ønsker at svække dollaren for at fremme eksporten og reducere importen. En svagere dollar ville bringe jobs tilbage og øge værdien af aktiver – herunder Bitcoin.

Kiyosaki fremhæver desuden, at Trump ville øge olieproduktionen i USA for at sænke oliepriserne. Til forskel fra dette stoppede præsident Biden Keystone XL-rørledningen i begyndelsen af sin embedsperiode, hvilket fik oliepriserne til at stige fra 30 dollars pr. tønde til 130 dollars pr. tønde ifølge Kiyosaki. Disse høje oliepriser førte ifølge ham til massiv inflation, der især belastede de lavere og mellemste samfundslag.

Kiyosaki argumenterer for, at Trumps politik, herunder øget olieproduktion og en svagere dollar, ville gøre USA mere konkurrencedygtig og få priserne på guld, sølv, Bitcoin samt aktier og ejendomme til at stige. Han spår, at guldprisen vil stige fra 2.400 dollars til 3.300 dollars pr. ounce, sølvprisen fra 29 dollars til 79 dollars pr. ounce og Bitcoin-prisen fra 67.400 dollars til 105.000 dollars pr. mønt inden august 2025. En bullish prognose, der naturligvis ikke kun er baseret på politiske udviklinger, men også andre aspekter. Dog er tonen tydelig – den bedste tid for Bitcoin ligger stadig foran os.

**Krypto-tip: Meme Games eksploderer til 225.000 dollars**

Der er stadig spændende krypto-presales i juli 2024, der viser styrke og kan være et alternativ for spekulative handlende.

Olympiske sommerlege 2024 finder sted fra 26. juli til 11. august i Paris. Paris vil således være vært for legene for tredje gang efter 1900 og 1924.

Kryptokurver reagerer ofte på nuværende begivenheder som valg eller store sportsbegivenheder. Dette blev senest set ved de amerikanske valg og påvirker nu også De Olympiske Lege 2024.

Meme Games (MGMES) startede for nylig deres presale og har indtil videre indsamlet over 225.000 dollars i presales. Det innovative koncept for presales har udløst stor efterspørgsel. Investorer vælger en af de fem førende krypto-meme-karakterer, hvis atlet gennemfører en 169 meter sprint med en 20% chance for gevinst og en 25% bonus på købet.

Presalen af MGMES sker til en fast pris på 0,00905 dollars pr. token. Presalen slutter den 8. september, parallelt med afslutningsceremonien for Paralympics. Meme Games’ roadmap er opdelt i tre faser: Koncept og udvikling, presale og opbygning af fællesskab, samt starten på Meme Games. Hver fase sætter klare mål og fremmer gennemsigtighed og forudsigelighed.

At stake på Ethereum-blockchainen genererer passiv indtægter og driver i bedste fald efterspørgslen. MGMES-belønninger udbetales med 71,53 MGMES pr. ETH-blok. I øjeblikket ligger prisen på 0,00905 dollars. Den næste prisstigning finder sted om tre dage.

*Mislykkedes*

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Exit mobile version