Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Dr. Christof Niederwiesers astrologiske prognoser for 2024: Positive tendenser for Bitcoin, Ethereum og bekymring for bankkrisen

Bitcoin, Gold, Banken Prognose 2024 von treffsicheren Astrologen Dr. Niederwieser

Dr. Christof Niederwieser: En økonomisk astrolog
Die berømte astro-professor Dr. Christof Niederwieser er ikke kun en akademiker, men også en fremragende analytiker med en høj succesrate, der beriger sine forudsigelser med sin ekspertise inden for økonomi. Den tyske Nostradamus inden for økonomisk astrologi har nu lavet sine seneste prognoser for år 2024, herunder nogle aktiver. Lad os se nærmere på Niederwiesers forventninger for både kryptokurver og guld samt den mulige forværring af bankkrisen.

Prognoser om kryptokurver
Dr. Niederwieser prædiker en betydelig opblomstring inden for kryptokurver i 2024, især for Bitcoin og Ethereum. Han forventer, at Bitcoin vil overstige dets tidligere rekorder på 60.000 euro og muligvis endda nå seks-cifrede summer. Tilsvarende optimistiske forudsigelser er foretaget for Ethereum, der også forventes at nå betydeligt over 10.000 individuelt.

Men til trods for de positive udsigter tilråder Dr. Niederwieser kryptoinvestorer at udvise forsigtighed og anbefaler, at de sikrer gevinster i rette tid. Han advarer også om potentielle massive cyberangreb og anbefaler, at følsomme data holdes offline, herunder tegnebøger.

Dr. Niederwieser betragter imidlertid ikke Bitcoin som en langsigtet investering og henviser til potentielle risici relateret til teknologiske fremskridt, såsom kvantecomputere og kunstig intelligens, der kan true sikkerheden ved blockchain-teknologier. Derfor anbefaler han ikke at investere mere end 20-25 % af ens formue i kryptokurver og understreger vigtigheden af en afbalanceret portefølje.

Kundgørelser om guldmarkedet
Dr. Christof Niederwieser har med sine præcise forudsigelser også markeret sig i forbindelse med guldmarkedet, især i lyset af hans advarsel fra 2020. I stedet for at råde folk til at købe guld som en sikker havn og undgå markedsaktiviteter, forudså han, at guldkursen havde nået sit højdepunkt i 2020 og sandsynligvis ikke ville stige betydeligt de følgende år.

Hans forudsigelse blev bekræftet, da prisen for guld i august 2020 toppede og ikke kunne overstige værdien fra dette årti trods forandringer i kursen. Denne udvikling bekræftede hans forudsigelse og udfordrede mange andre eksperter og ”guldmestre.”

Dr. Niederwieser advarede også, at den inflationskorrigerede guldpris ikke nødvendigvis vil holde den samme værdi som i 2020 i midten af 2030’erne. Dette betyder, at guldinvestorer ikke realistisk kan forvente betydelige gevinster.

Bankkrise 2024
Dr. Christof Niederwieser har også foretaget væsentlige forudsigelser om en forestående bankkrise i 2024. Hans analyser viser, at flere faktorer kunne bidrage til en potentiel bankkrise, herunder øgede rentesatser og skærpede ejendomskriser, der kan have alvorlige konsekvenser for bankerne.

Han peger også på eksisterende systemiske problemer inden for banksektoren, såsom forældede organisationer og risikable bonusordninger, der er mere fokuseret på ekstreme risici end på sikkerhed. Niederwieser råder folk til at diversificere deres formue og ikke investere mere, end der er omfattet af indskudsgarantien på deres konto.

Niederwieser er realistisk med hensyn til sine forudsigelser og mener, at en bankkrise ikke nødvendigvis vil betyde, at alle banker sammen brister, men at det snarere kan ligne finanskrisen fra 2008 og eventuelt have en større indvirkning på banksektoren.

Hvem er Dr. Christof Niederwieser?
Dr. Christof Niederwieser er en betydningsfuld ekspert inden for mundan- og økonomisk astrologi og har en baggrund i international økonomi fra Universität Innsbruck. Han har været aktiv inden for astrologisk forskning siden 1990’erne og er forfatter til en række bøger om emner som astrologi og erhvervslivet. Han tilbyder astrologisk rådgivning i virksomhedsledelse på områder som strategi, branding, HR og kommunikation. Hans tilgang kombinerer moderne forretningsmæssig tænkning med astrologisk viden for at identificere den individuelle kvalitet af mennesker, organisationer og tidsperioder.

Hold dig informeret med Ethereum News

Exit mobile version