AltcoinsKrypto News

Dramatiske forskelle mellem Dogecoin og Golden Inu: Markedsmisbrugsskandalen og det bemærkelsesværdige rally af et ERC20-token

Dogecoin-kurs lider, og Musks påståede markedsmanipulation

En gruppe vrede DOGE-investorer har allerede i 2022 sagsøgt Musk og anklaget ham for markedsmanipulation og insiderhandel, hvilket har påvirket DOGE-kursen.
Nu er der en ny drejning, da Musks advokater søger at få sagen afvist.
Musk’s advokat Alex Shapiro har kritiseret modpartens taktik skarpt og kaldt retssagen “misbrug”.
Den oprindelige chok over sagsanlægget blev forstærket af kravet om en gigantisk erstatning på 258 milliarder dollars. Bag dette svimlende beløb er alvorlige anklager om målrettet markedsmanipulation og insiderhandel.
Af denne grund ser det ud til, at den største mememønt i markedsstørrelsen har svært ved at øge sin pris yderligere. Efter en interessant stigning den 22. juli er valutaen nu stagnerende og har kun haft en gevinst på 2% i den sidste uge.
På grund af de nære forbindelser til Elon Musk er Dogecoin tæt knyttet til milliardærens lykke og ulykke. Indtil retssagens resultat om markedsmanipulation er DOGE sandsynligvis ikke vil have positiv markedsbevægelse.

Golden Inu profiterer af ståhejet omkring Dogecoin

I skarp kontrast hertil er Golden Inus ERC20-token på vej til at blive en af de mest profitable mememønter i 2023, mens Dogecoin kæmper med sine juridiske problemer.
For nylig steg token til et nyt all-time high og har vundet 125% i værdi siden den 19. juli. Fra i dag slutter handlere sig til Golden-ejergemeinschaft, også kendt som “Golden Horde”, i forventning om den kommende notering af ERC20 GOLDEN-token på CoinMarketCap og CoinGecko.
Mange forventer en stigning på op til 900% efter token er blevet noteret på begge krypto-rangeringsplatforme.
Derudover gør vækstpotentialet Golden Inu til et af de mest lovende nye projekter i år på grund af udviklernes høje ambitioner om at blive den mest nyttige økosystem på mememøntmarkedet
Ved at bruge etablerede blockchain-netværk som Ethereum og Binance Chain finder Golden Inu genklang blandt kryptofælleskabet.
Ved at bruge sin unikke dual-token-ramme, der omfatter Ethereum og Binance Smart Chain, tilbyder Golden Inu en tilflugtshavn for kryptoentusiaster.

Top  Bitcoin og andre kryptovalutaer fortsætter med at stige - når nye højder trods faldende finansmarkedstemning

En historie om modsatrettede kurs

Uenigheden om Dogecoin fortsætter, mens Golden Inu tager en inspirerende rejse opad. Kryptoscenen forbliver spændende, præget af juridiske stridigheder, teknologisk fremskridt og afvejningen af nye horisonter. Med et vågent øje på disse udviklinger venter markedet spændt på konsekvenserne for deres respektive projekter og kryptobranchen.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button