AltcoinsKrypto News

Dubai-baseret kryptobørs BitOasis sikrer finansiering fra CoinDCX og andre investorer

Dubai-baseret kryptovaluta-udveksling BitOasis sikrer finansiering fra CoinDCX

Dubai-baserede kryptovaluta-udveksling BitOasis har sikret sig finansiering fra en gruppe investorer, herunder den indiske platform CoinDCX.

Ifølge en rapport fra Bloomberg er de specifikke vilkår for aftalen og værdiansættelsen af udvekslingen ikke offentliggjort.

Rapporten afslørede, at den seneste finansieringsrunde så deltagelse fra eksisterende investorer Wamda Capital og Jump Capital.

BitOasis, der blev lanceret i 2016, tilbyder tjenester i flere lande i Mellemøsten, herunder De Forenede Arabiske Emirater, Saudi-Arabien, Bahrain og Kuwait.

Mellemøsten og Nordafrika-regionen har oplevet betydelig vækst på kryptomarkedet, hvor Chainalysis forskning afslører, at det var det hurtigst voksende marked mellem midten af ​​2021 og midten af ​​2022.

Denne seneste investering følger efter BitOasis’ succesfulde finansieringsindsats i 2021, hvor de rejste 30 millioner dollars.

Virksomheden har gjort betydelige fremskridt i branchen og modtog tidligere i år en af ​​Dubais “minimum levedygtige produkter, operationelle licenser”, der tillader BitOasis at tilbyde broker-dealer-tjenester til digitale aktiver til kvalificerede investorer.

Dog stod virksomheden over for en tilbageslag i juli, hvor de blev irettesat af Dubai myndighederne for ikke at opfylde de krævede betingelser fastsat af den lokale regulator.

På det tidspunkt informerede markedsadvarslen investorer og kunder hos BitOasis om igangværende kontrolforanstaltninger og håndhævelsesaktioner mod udvekslingen.

Derimod opnåede CoinDCX nylig status som Indiens første kryptovaluta-unicorn, efter at have rejst omkring 90 millioner dollars fra investorer ledet af B Capital Group, medstifter af Meta Platforms Inc., Eduardo Saverin.

Finansrunden værdiansatte CoinDCX til 1,1 milliarder dollars.

Dubai skruer op for reguleringen af ​​kryptovirksomheder

Dubai har været et af de største kryptocentre i verden og tiltrækker store aktører inden for krypto-området.

Top  Bitcoin's fortsatte kursstigninger åbner det nye år, men kan den langsigtede afkast også matche topaktier som Apple?

Blandt andet åbnede verdens største kryptoundveksling, Binance, tre kontorer i Dubai sidste år, efter at have sikret de nødvendige licenser til at operere.

Dog har landet også skærpet overvågningen af ​​kryptospillere, der opererer i jurisdiktionen uden den nødvendige licens, på trods af ambitioner om at etablere sig som et globalt centrum for industrien.

Tidligere i april sendte Dubai myndighederne en irettesættelse til kryptovaluta-udvekslingen OPNX og beskyldte platformen for at operere som en ulicenseret og ureguleret enhed.

Dubais Virtual Assets Regulatory Authority (VARA) udstedte på det tidspunkt en indstilling mod udvekslingen.

I mellemtiden har landets kryptoregulator udstedt MVP-licenser til virksomheder, herunder Bybit, Crypto.com, Binance og OKX. Disse kryptofirmaer har i øjeblikket tilladelse til at operere i regionen.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button