Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Efter bullisk rebound: PlanB ser lysende fremtid for Bitcoin-holdere

crypto-all-stars-prognosebeitrag

PlanB ser positivt på fremtiden for Bitcoin
———————————————-

Den førende kryptoanalytiker PlanB mener, at Bitcoin snart vil se en opadgående tendens efter at have overvundet negative begivenheder og salgsdruk. Ifølge PlanB har tidligere salgsepisoder, herunder Mt. Gox’s tilbagelevering af 140.000 BTC, den tyske regerings salg af 50.000 BTC, den amerikanske regerings salg af 10.000 BTC og minerne, der blev tvunget til at sælge BTC efter halveringen, skabt en betydelig salgsdruk, der midlertidigt pressede prisen på Bitcoin ned. Dog mener PlanB, at markedet nu har indregnet disse belastninger, og at Bitcoin er klar til at stige igen.

PlanB er kendt for udviklingen af Stock-to-Flow (S2F) modellen, der bruger knaphed af Bitcoin til at forudsige dets fremtidige pris. Selvom modellen er blevet både rost og kritiseret, er den stadig en vigtig reference i diskussioner om Bitcoin-markedet, og PlanBs udtalelser har stor vægt i kryptosamfundet. I 2024 forbliver PlanB optimistisk om Bitcoin’s fremtid.

Crypto All-Stars og Meme-Staking
———————————

Selvom Bitcoin dominerer kryptomarkedet med over 50%, vender spekulative investorer sig også mod mindre coins. En ny kryptocurrency ved navn Crypto All-Stars sigter mod at revolutionere staking af Meme-Coins med deres MemeVault-platform. MemeVault giver brugerne mulighed for at stake deres Meme-Coins på ét centralt sted og belønnes med den native $STARS-token.

Presalen af $STARS har allerede indbragt over 600.000 USD på få dage, hvilket viser stor interesse for projektet og dets potentiale i kryptosamfundet. $STARS-token belønnes ikke kun inden for MemeVault, men kan også handles uden for økosystemet. MemeVault’s innovative koncept muliggør staking af Meme-Coins fra forskellige blockchains som Ethereum, Solana, og Binance Smart Chain på ét sted og forenkler stakingsprocessen for Meme-Coin ejere. $STARS-token belønner brugerne for deres engagement i MemeVault.

Hvis man ønsker at købe $STARS i presalen, er der stadig mulighed for at købe til en fast pris de næste 24 timer via den officielle hjemmeside med ETH/USDT/BNB eller endda kreditkort.

*Disclaimer: Investering i aktier og andre investeringer indebærer risici, herunder risikoen for totaltab. Artiklerne, dataene og prognoserne offentliggjort her udgør ikke en opfordring til at købe eller sælge værdipapirer eller rettigheder, og erstatter ikke professionel rådgivning.*

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Exit mobile version