EthereumKrypto News

Ehemaliger US-Präsident Donald Trump besitzt Ethereum-Vermögenswerte im Wert von mehreren Hunderttausend Dollar

Donald Trump besidder Ethereum-værdier mellem 250.000 og 500.000 USD

En ny rapport afslører, at den tidligere amerikanske præsident og prominente republikanske kandidat til 2024, Donald Trump, ejer Ethereum (ETH) aktiver til en værdi mellem 250.000 og 500.000 amerikanske dollars. Denne nyhed har overrasket mange, da den tidligere præsident tidligere har udtrykt mangel på begejstring for digitale aktiver.

Trumps Ethereum-aktiver relateret til NFT-samling

De specifikke krypto-aktiver i form af Ethereum er sandsynligvis forbundet med Trump’s NFT-samling, der blev lanceret i december 2022. Denne begrænsede samling består af 44.000 samlerkort med Trump-tema, og den oplevede en hurtig udsolgt (på blot en dag), der genererede en indtægt på over 8,9 millioner dollars. Trump tjente omkring 300.000 dollars i licensgebyrer, der blev indbetalt direkte til den samme digitale tegnebog.

Trumps ændrede holdning til kryptokurrencer?

Selv om Trumps involvering i Ethereum er overraskende, skal det bemærkes, at det stammer fra hans profit fra salg af NFT’er og ikke nødvendigvis indikerer en ændring i hans overordnede holdning til kryptokurrencer.

Ikke desto mindre kan det faktum, at en tidligere præsident besidder Ethereum, betragtes som en positiv udvikling for kryptoindustrien. Det sender et signal om accept og interesse fra en politisk skikkelse af sådan kaliber.

Republikanske støtte til kryptokurrencier

Mens den amerikanske præsidentvalg nærmer sig, støtter prominente republikanske personligheder som Miamis borgmester, Francis Suarez, og iværksætteren Vivek Ramaswamy aktivt kryptokurrencier. Dette understreger den stigende popularitet og accept af digitale valutaer blandt politiske kredse.

Top  Kan Solana Kursen stige til 200 Dollar før Bitcoin Halving?

Det er stadig for tidligt at sige, hvilken effekt Trumps Ethereum-aktiver og hans tidligere præsidentskab generelt vil have på kryptokurrenci-markedet. Men det kan være et tegn på, at kryptoindustrien er ved at blive mere mainstream og bliver anerkendt som en legitim aktivklasse og investeringsmulighed i politiske kredse over hele verden.

End of Article

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button