Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Eine neue Ära der Mietverträge in Rosario: Bitcoin-Unterzeichnung und erleichterter Weg zur Legalisierung von Kryptowährungen in Argentinien

S Korean Crypto Crime Investigators ‘Overloaded’

En nye æra af lejekontrakter i Rosario
————————————————

I følge en rapport offentliggjort i den lokale avis Pagina 12 den 11. januar har en lokal udlejer og en lejer aftalt, at lejeren skal betale månedlige lejebeløb i Bitcoin.

### Bitcoin-lejeaftale
Lejeaftalen indebærer, at lejeren skal betale 100 amerikanske dollars i Bitcoin hver måned og vil bruge Fiwind, en lokal kryptoplatform, til at muliggøre disse transaktioner med kryptovalutaer. Begge parter involveret i denne banebrydende transaktion er erfarne brugere af kryptovalutaer, hvilket understreger den voksende accept og integration af digitale valutaer i daglige finansielle transaktioner.

### Ændringer i lovgivningen
Denne banebrydende lejeaftale blev muliggjort gennem de seneste ændringer i den argentinske lejelovgivning og andre aspekter af det nationale retssystem. Disse ændringer blev indført af den nyvalgte præsident Javier Milei, der sikrede sig sejren ved parlamentsvalget i november 2023. Hans valg kom i kølvandet på den grasserende inflation, der plager landet.

Regeringen under Milei var ivrig efter at indføre økonomiske reformer og dereguleringsforanstaltninger for at genoplive landets økonomi. I december 2023 offentliggjorde Diana Mondino, ministeren for udenrigsanliggender, international handel og tjenester, en vigtig erklæring. Hun afslørede, at et dekret om økonomiske reformer og deregulering ville tillade brugen af Bitcoin og andre kryptovalutaer i landet under visse betingelser.

Erleichterung des Weges zur Legalisierung von Kryptobeständen
————————————————————-

Ud over tilladelsen til lejeaftaler i Bitcoin har den argentinske regering også taget skridt til at lette legaliseringen af kryptovalutabesiddelser, selv for personer, der er bagud med deres skatteangivelser.

Som en del af et regulariseringssystem kan skattepligtige erklære deres kryptovalutabesiddelser til en progressiv fast skattesats. Konkret gælder en sats på 5 % for dem, der angiver deres aktiver inden udgangen af marts 2024. Denne sats stiger til 10 % for erklæringer fra april og til 15 % for erklæringer fra juli til udgangen af september.

Disse foranstaltninger afspejler en fokuseret indsats fra den argentinske regering for at skabe en reguleringsramme, der tillader brugen af kryptovalutaer, samtidig med at skattemæssige hensyn bliver taget i betragtning.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version