BitcoinKrypto News

Ekspert: Bitcoin kan opleve betydelig prisstigning i 2024 trods afvisning af ETF

Bitcoin-analytiker forudser potentiel prisstigning trods afslag på Bitcoin ETF-ansøgninger

En anerkendt ekspert inden for kryptocurrency har argumenteret for, at Bitcoin (BTC) potentielt kunne gennemgå endnu en fase af betydelig prisstigning, selv hvis reguleringsmyndighederne afviser alle ansøgninger om børsnoterede Bitcoin-fonde (ETF’er).

Denne opfattelse kommer fra analysen fra Josh Rager, en fremtrædende personlighed inden for kryptoverdenen. Ragers konklusioner antyder, at den kommende Bitcoin-halvering, der er planlagt til april 2024, kunne føre til en truende mangel på BTC.

Bitcoin-halvering kan medføre knaphed

Ifølge Rager kan halveringsmekanismen, hvor belønningerne til BTC-minerne effektivt halveres, føre til et udbudsunderskud. Denne potentielle knaphed kan resultere i, at Bitcoin går ind i en bullish fase i det kommende år, selv hvis der ikke er en spotbaseret ETF, der udløser en sådan tendens.

Han indrømmer dog, at virkningerne af Bitcoin-halveringen på prisen ofte tager tid, før de bliver synlige i de historiske prisbevægelser. Ikke desto mindre mener han, at den reducerede udbudsside, der følger med halveringen af blokbelønningerne, vil have en bemærkelsesværdig indvirkning.

Bitcoin ETF’s betydning for prisen

Når det kommer til Bitcoin ETF’ens rolle, understreger Rager dens betydning for udviklingen af Bitcoin-prisen som helhed. Han spekulerer i, at selvom der er mulighed for, at ETF-forslaget bliver afvist (selvom han finder dette resultat usandsynligt denne gang), kan den vedvarende knaphed på Bitcoin opretholde en opadgående prisretning i hele 2024, selv efter en hypotetisk nedtur som følge af en ETF-afvisning.

Rager fremhæver historiske mønstre og observerer, at tidligere halveringsperioder normalt korrelerede med opadgående prisbevægelser for Bitcoin. Han erkender dog, at den tilgængelige datamængde for sådanne begivenheder er begrænset.

Top  Sådan kan du tjene penge på kryptovaluta-markederne i dag

Fremtidige muligheder for Bitcoin-prisen

Med et fremadrettet perspektiv forventer Rager, at Bitcoin kunne gå ind i en robust bullish markedstilstand inden juni 2024.

Baseret på hans prognosticerede scenarie for BTC-prisen i det kommende år:

  • Den forventede Bitcoin ETF, der oprindeligt skulle introduceres i september, vil blive forsinket til marts. Denne forsinkelse vil udløse en periode med prisfald, der holder værdien af Bitcoin inden for et interval på $20.000 til $30.000 i de følgende seks måneder.
  • Hvis ETF’en godkendes inden marts, kan dette føre til en pludselig stigning i Bitcoin-kursen i forventning om halveringsbegivenheden i april og muligvis bringe prisen op på omkring $40.000.
  • Efter halveringen kan der være en midlertidig stilstand i prisen og en let tilbagegang i de kommende uger.
  • Bitcoin-kursen kan begynde at udvikle sig positivt igen i juni eller juli 2024 og dermed danne grundlag for en markant opadgående trend, der strækker sig frem til de første til midterste måneder af 2025.

På nuværende tidspunkt handler Bitcoin til omkring $28.892.

Kilder:

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button