BitcoinKrypto News

El Salvador oplever stor efterspørgsel efter sin gældssikring, efter at have brugt 800 dollars i begyndelsen af året

El Salvador investerer i Bitcoin og styrker tilliden til finansiering

El Salvador har i begyndelsen af ​​året annonceret, at de har brugt 800 dollars fra deres udviklingsbudget. Præsident Bukele hævder, at dette har styrket tilliden blandt finansieringsselskaberne og hævder: “Jeg fortalte jer det.”

I 2021 begyndte El Salvador at bruge Bitcoin som lovlig valuta og har faktisk set, at deres dollarbinding overhaler de fleste fremvoksende markeder. Ifølge JP Morgan, Eaton Vance og PGIM Fixed steg værdien af ​​denne binding med 2023% sidste år. Præsident Nayib Bukele sagde: “Jeg fortalte jer det.”

Institutionelle giganter som Lord Abbett & Co LLC, Neuberger Berman Group LLC og UBS Group AG har også indført beskyttelse mod El Salvadors gæld siden april, ifølge Bloomberg.

Stigningen i efterspørgslen efter El Salvadors gældsbeskyttelse i 2023 er faktisk sammenlignelig med deres præstation for nogle år siden, da de først begyndte at bruge Bitcoin som lovlig valuta. BTC-markedsføringen skabte uforudsigelighed blandt investorer, der satte deres penge på landets relationer, og skabte usikkerhed om landets økonomiske fremtid hos mange økonomiske organisationer.

I februar 2022 sænkede den amerikanske kreditvurderingsvirksomhed Fitch landets langsigtede soliditetsrating fra B- til CCC og henviser til uforudsigeligheden i planen og Bitcoin-markedsføringen, inklusive en gældsafvikling på 800 dollars som følge af januar 2023.

El Salvador har skrevet sig 800 dollars i rødt på grund af de vækstmuligheder, de havde i begyndelsen af ​​året, hvilket har styrket tilliden til landets relationer. Præsident Nayib Bukele mindede dem om, at de blev anset for uegnede af enhver finansekspert, der tvivlede på, om de ville være i stand til at betale deres personlige gæld efter Bitcoin-markedsføringen.

Top  Binance lukker tilsyneladende sit tyske kontor i Frankfurt am Main

Sidste år hævdede næsten enhver international nyhedskilde, at El Salvador faktisk var på vej til at tilbagebetale deres gæld inden januar 2023 på grund af vores “#Bitcoin-wager” (forudsat at vores eksperter havde en 800 dollars binding, der udviklede sig i dag).

Dette øgede tillid fra investorer skyldes ydeevnen for bindingen i 2023. I samme periode har El Salvador også overgået en rekordpris for kryptokurver og dermed banet vejen for en bitcoin-baseret Volcano binding.

El Salvador og dets præsident, Bukele, har faktisk stået på kommentatorernes side, da de i september 2021 begyndte at bruge Bitcoin som lovlig valuta sammen med den amerikanske dollar. Finansekspertene forudsiger, at BTC-markedsføringen vil forværre Salvadors økonomiske problemer yderligere. Men inden for få år er statens gældsbeskyttelse blevet et eftertragtet aktiv hos institutionelle giganter, præcis som det faktisk blev tilbageholdt af landets eget køb.

Kilde: Cnews24

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button