Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Elon Musk er på ingen måde færdig med Meme Coins: Har han fundet en ny favorit?

Musk als COmi

Elon Musks Nye Favorit: SPONGE V2

Kryptomarkedet er i opsving, og det har igen øget spekulationen blandt meme-tokens. Dogecoin, en gang Elon Musks foretrukne meme-coin, er imidlertid ikke længere blandt de store vindere. Selvom hundedecoinen stadig rangerer blandt de ti største kryptovalutaer efter markedsandel, kan man ikke længere forvente store afkast her. Tradere er i stedet på udkig efter nye tokens, der kan mangedoble deres værdi på kort tid, hvilket sandsynligvis ikke vil ske med DOGE. Ikke desto mindre kunne Musk have en forkærlighed for det nye SPONGE, som nogle tidligere tweets fra ham antyder.

Hvem der har beskæftiget sig med meme-tokens det sidste år, er højst sandsynligt stødt på SPONGE. Tokenen, der minder om Svampebob Firkant, har kort efter lanceringen haft en kraftig stigning og nåede en værdiansættelse på over 100 millioner dollars. Dette imponerende resultat har kun ganske få meme-tokens opnået, og det har vakt stor opsigt i kryptosfæren. Nu vil udgiverne prøve igen med SPONGE V2, der forventes at opnå endnu større succes. En tweet fra milliardæren sidste år førte til en 30% stigning i værdien af den første SPONGE-token, så det kommer ikke bag på nogen, hvis Tesla-grundlæggeren investerer i det nye SPONGE V2.

Det er ikke kun hunde-baserede meme-coins som DOGE, der tænder Elon Musk. Han har angiveligt også en svaghed for Svampebob Firkant, så det er ikke usandsynligt, at Tech-Mogulen placerer nogle penge i den nye SPONGE V2. Uanset dette går udviklerne all-in på at slå alle rekorder med det nye SPONGE V2.

At toppe en værdiansættelse på 100 millioner dollars for en meme-token er bestemt ikke en let opgave. Der kan komme hundredevis af tokens på markedet hver dag, men de fleste forsvinder igen efter få timer, og kun ganske få når nogensinde en markedsandel på over en million dollars. For at opnå endnu større succes med SPONGE V2 har udviklerne tænkt sig at liste den på endnu flere børser og øge markedsføringsbudgettet.

Da meme-tokens normalt er meget hurtigt omskiftelige og hurtigt mister værdi efter en kort opblussen, vil der for SPONGE V2 også blive udviklet et Play 2 Earn-spil. Dette kan hjælpe med at cementere tokenen blandt gaming-tokens og gøre den relevant i længere tid. Desuden er markedsandelene for gaming-tokens ofte hundrede millioner dollars. Dette gør SPONGE V2 til en god investeringsmulighed for dem, der er med fra starten.

Investorer har stadig mulighed for at købe SPONGE på hjemmesiden og få en staking-rente, hvis de indskyder deres token i staking-poolen. Selv for dem, der ikke ønsker at stå for staking, er det en mulighed for at få fat i de nye SPONGE V2 før handelsstarten på kryptobørserne, hvilket øger chancerne for store gevinster.

Investering er spekulativ, og din kapital er i fare. Denne hjemmeside er ikke beregnet til brug i jurisdiktioner, hvor den beskrevne handel eller investering er forbudt, og bør kun bruges af personer og på lovlig vis. Udfør derfor din egen due diligence. Denne hjemmeside er gratis, men vi kan modtage provision fra de virksomheder, vi tilbyder på denne hjemmeside.

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version