Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Elon Musk’s nyeste biografi afslører hans dybe forbindelse til Dogecoin og hans bidrag til dens vækst

Elon Musks forbindelse til Dogecoin afsløret i ny biografi

Den længe ventede biografi om Elon Musk, verdens rigeste mand, er for nylig blevet udgivet og indeholder interessante detaljer om hans forhold til Dogecoin og hvordan han har bidraget til dets vækst.

Ifølge biografien, skrevet af Walter Isaacson, afslørede Musk en dyb forbindelse til denne meme-token. Ifølge Isaacson diskuterede Musks bror ideen om en blockchain-baseret social medieplatform, der ville integrere Dogecoin som betalingssystem. Musk syntes, det var en fantastisk idé og sendte endda forslag til et decentraliseret socialt blockchain-system, der muliggør betalinger og korte beskeder. Musk understregede, at dette ville sikre ytringsfrihed. Som en alternativ idé foreslog Musk at købe Twitter, hvilket han senere også gjorde.

Det er derfor ikke overraskende, at Musk overvejede at integrere Dogecoin i betalingssystemet. Musk har gentagne gange delt kryptiske memes om Dogecoin og viste sin humor ved at købe en hund, der bærer Dogecoins logo og kalde den for “ny CEO for Twitter”.

Ifølge bogen støttede CEO’en for FTX, Sam Bankman-Fried, Musks idé om at overtage Twitter, da han mente, at Twitter kunne genopbygges på blockchain. Musk var dog ikke så begejstret for ideen og mente, at blockchain-teknologien var for langsom til at understøtte hurtige Twitter-opdateringer.

Udover Musks forkærlighed for Dogecoin investerede han angiveligt også i udviklingen af kryptocurrency. Isaacson afslører i bogen, at Musk har finansieret Dogecoin og betegner det som en “nogenlunde seriøs kryptocurrency, som han stille har finansieret udviklingen af.”

Det kommer derfor ikke som nogen overraskelse, at Musk sammen med andre medlemmer af Dogecoin-fællesskabet arbejder på at fremme denne meme-token. Der spekuleres endda i, at Musk ønsker at gøre Dogecoin til en officiel valuta.

Musk tager allerede skridt til at bringe Dogecoin på verdensplan. Hans platform X har for nylig erhvervet licenser til at tilbyde betalingstjenester i flere amerikanske stater. Dette tyder på, at Musk ønsker at skabe et betalingssystem, hvor brugere kan foretage betalinger med Dogecoin.

Den nuværende pris på Dogecoin ligger omkring 0,06145 amerikanske dollars, hvilket svarer til en stigning på 0,50% i løbet af de sidste 24 timer. Det vil være interessant at se, hvordan Dogecoin udvikler sig, og om Musks involvering i kryptocurrency fortsat vil have indflydelse på det.

Kilde: Walter Isaacson, “Elon Musk: Biografi af en visionær forretningsmand”

Exit mobile version