Krypto News

Elon Musk’s Weltraumfirma SpaceX verkauft seine gesamten Bitcoin-Bestände und löst Kryptomarkt-Abverkauf aus

SpaceX har solgt sin Bitcoinbeholdning for 373 millioner dollars

Elon Musks rumfirma, SpaceX, har angiveligt solgt sin samlede beholdning af Bitcoin til en værdi af 373 millioner dollars. Det fremgår af virksomhedens regnskaber, som blev offentliggjort af Wall Street Journal. Selvom det ikke fremgik præcist, hvornår salget fandt sted, førte nyheden om salget til et fald i Bitcoin-kursen på omkring 11,8 procent til 25.313 dollars – det laveste niveau siden den 16. juni. Senere stabiliserede kursen sig med en nedgang på mere end otte procent omkring 26.400 dollars.

Konsekvenser for kryptomarkedet

Salget af Bitcoin fra SpaceX medførte en nedgang i hele kryptomarkedet. Den næststørste kryptocurrency, Ethereum, faldt midlertidigt med over 14 procent til 1544 dollars. Også valutaerne Cardano og Solana oplevede betydelige fald.

Fortsæt læsningen

Desværre blev adgangen til resten af artiklen begrænset af en betalingsmur. For at få adgang til artiklen og mange flere i fire uger gratis, skal du muligvis oprette en konto eller abonnere på den tilknyttede platform.

Hvis der ikke blev givet nogen yderligere oplysninger, kan artiklen ikke fuldføres.

Top  Kryptobaserede ETFs på dagsordenen: SEC's holdning til Spot-Ether-ETFs og den potentielle fremtid for kryptobaserede ETFs

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button