Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Elon Musks X får licens til at overføre valutaer i Rhode Island, hvilket åbner dørene for virksomhedens indtræden på finanstjenestemarkedet.

Ein Schritt näher an Krypto-Zahlungen

X får licens til at overføre valuta i Rhode Island

X (tidligere kendt som Twitter) har fået tildelt en licens af tilsynsmyndighederne i Rhode Island til at overføre valuta. Dette åbner døren for virksomhedens indtræden på finanstjenestemarkedet.

Licensen er et retskrav for virksomheder, der udfører finansielle aktiviteter på vegne af brugere i forbindelse med overførsel og modtagelse af penge. Definitionen dækker både fiat-valuta og kryptoaktiver. Med den tildelte tilladelse kan X opbevare, overføre og handle digitale valutaer.

Ifølge data fra det landsdækkende system for licensering i flere stater (NMLS) blev X’s Rhode Island Currency Transmitter License godkendt den 28. august.

X’s ekspansion inden for betalingstjenester

Dette er et vigtigt skridt for Elon Musk, der ønsker at gøre X til en “alt-i-en” app, inklusive både krypto- og fiat-betalinger.

Kilder antyder, at X i første omgang kun vil tilbyde fiat-valutaer i deres betalingsfunktion. Musk skulle have instrueret X’s udviklere til at designe platformens betalingssystem, så krypto-funktioner kan tilføjes i fremtiden.

For knap to måneder siden sikrede X sig licenser til pengeoverførsel i Michigan, Missouri og New Hampshire. Disse licenser blev modtaget den 5. juli. Med den nuværende licens har X i alt syv licenser i USA.

Fremtiden for X’s finansielle tilbud

Det er endnu ikke kendt, hvilke præcise finansielle tilbud der vil blive lanceret, når X introducerer deres betalingsfunktioner.

Kilder fra virksomheden antyder, at X først vil tilbyde transaktioner med fiat-valutaer, lignende PayPal. Musk var også medstifter af denne betalingsgigant.

(Artiklen er baseret på kilden ‘Cointelegraph’)

Exit mobile version