Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

ENSv2-Upgrade: Hvilken effekt har det på Ethereum Name Service Token (ENS)?

Ethereum Name Service Token (ENS) viser styrke – er det næste skridt på vej?

Den Ethereum Name Service (ENS) Token har oplevet en imponerende opadgående trend. I de seneste 20 handelsdage har den oplevet en markant stigning på 65%, drevet af et planlagt netværksopgradering kaldet ENSv2. Denne opgradering sigter mod at reducere gasgebyrer og forbedre skaleringen, hvilket har ført til en betydelig stigning i efterspørgslen efter ENS.

Ifølge FinanzNachrichten.de kan ENSv2-opgraderingen udløse en stor rally, hvis den implementeres succesfuldt. Prisen på tokenet ligger i øjeblikket på 26,71 dollar med en månedlig afkast på 77%. Analytikere er optimistiske og ser gode chancer for en stigning over 30-dollars mærket.

Kryptoværdier svage – Bitcoin og Ethereum falder markant

På grund af usikkerhed om den fremtidige amerikanske pengepolitik har investorer trukket sig væk fra kryptokurver. Ifølge en rapport på n-tv NACHRICHTEN faldt prisen på Bitcoin med op til 2,7% til et femugers lav på 64.530 dollars. Også Ethereum mistede midlertidigt 4,4%, og var sidst set så billigt for over en måned siden.

Ether-Rally støtter Bitcoin: SEC sætter Ethereum-undersøgelse på pause

På den ene side forlod kapital kryptomarkedet; på den anden side belaster høje Fed-renter stadig markedet. Men ifølge finanzmarktwelt.de er der positive nyheder: SEC har sat sin undersøgelse af Ethereum på pause, hvilket udløste en rally på Ether onsdag morgen.

Consensys bekræftede i en post på X (tidligere Twitter), at de havde fået besked om, at undersøgelserne blev indstillet – dette førte til en markant prisstigning på Ether samt andre digitale valutaer som Bitcoin.

Lido DAO nyder godt af den nye Ethereum Spot ETF

Ifølge BTC-ECHO er Lido DAO (LDO) i øjeblikket en af de stærkeste altcoins blandt de 100 bedste kryptokurver på grund af positive udviklinger omkring den nye Ethereum Spot ETF.

Liquid-Staking-udbyderne ser ud til at drage fordel af, at Securities and Exchange Commission (SEC) har forbudt Ethereum Spot ETF-udbyderne at stage coins. Dermed bevarer disse udbydere deres unikke salgsargument og fortsætter med at være interessante for små investorer og professionelle investorer.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Få adgang til de seneste Ethereum Classic News her

Exit mobile version