AltcoinsKrypto News

EOS Netzwerk erhält Genehmigung zum Handel von EOS-Token gegen Yen auf regulierten Börsen in Japan, Preisanstieg um 9%

EOS får tilladelse til handel med Japanske Yen på regulerede børser

EOS Network Foundation har opnået en vigtig milepæl ved at få godkendelse fra den japanske JVCEA til en whitelist, der tillader handel med EOS-token mod Japanske Yen på regulerede børser.

Dette har ført til en stigning i prisen på EOS-token med 9% til $0.6279. Denne frigivelse udvider tilgængeligheden af EOS for japanske brugere, udviklere og investorer.

EOS introduceres på BitTrade

EOS forventes at blive lanceret på BitTrade, en anerkendt krypto-markedsplads reguleret af FSA (Financial Services Agency), i midten af september. Japans strenge reguleringsystem for digitale token, der er reguleret af Payment Services Act, understreger EOS Network’s engagement i sikkerhed og innovation.

Yves La Rose, CEO for EOS Network Foundation, understregede betydningen af denne præstation, der bekræfter engagementet i overholdelsen af reguleringer og åbner for nye muligheder inden for Japans spilindustri.

Styrket position i Japan og østasiatiske markeder

EOS vinder terræn i Japan gennem Uplands ekspansion (baseret på EOS) til Tokyo. Med en imponerende femårig Mainnet-succeshistorie og en kraftfuld Ethereum Virtual Machine konsoliderer EOS sin position.

Denne bekræftelse fremmer væksten af EOS-netværket på de østasiatiske markeder og understreger dets pålidelighed. Inkorporeringen af EOS på regulerede børser i Japan styrker kryptovalutaers troværdighed, da det er et eksempel på overholdelse af strenge regler og styrker investorernes og forbrugernes tillid.

EOS’ succes er vejledende for blockchain-innovationer i Japan og globalt.

Top  Bitcoin Bulls Taking Breather Near Yearly Highs – What’s Next for BTC Price?

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button