Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Er Bitcoin er stadig i stigning: er det det rette tidspunkt at investere?

Wer plant, in Bitcoin zu investieren: Jetzt zuschlagen!

## Bitcoin: Er det nu det rette tidspunkt at investere?

Til trods for at prisen på Bitcoin ligger over 50.000 US dollars og analytikere forudsiger, at der ikke er nogen nedtur i sigte, er spørgsmålet stadig, om det er klogt at investere ved en så høj pris. Der er dog prognoser, der antyder, at den nuværende pris er relativt lav i forhold til prisen efter de kommende opture.

### Stock to Flow-Modellen viser en klar underprisning

Analytikere studerer dagligt Bitcoin nøje, da det er et markedsdominerende aktiv. Der er dog både pessimister og optimister med forskellige synspunkter på fremtiden for Bitcoin. Crypto Rover har præsenteret en Stock to Flow-Model, der indikerer, at Bitcoin er ekstremt underprissat og signalerer køb. En underprisning antyder, at en stigning i prisen er sandsynlig i nær fremtid.

### Forventes der snart et gennembrud fra den sidelæns løbende korrektion?

Bitcoin har været i en sidelæns løbende korrektion i månedsvis. Udover Stock to Flow-Modellen viser også MACD, et instrument inden for teknisk analyse, et købssignal. Med signallinjen allerede overskredet, forventes prisen på Bitcoin snart at stige. Selvom september ikke er kendt for at øge priserne på kryptomarkedet, forventes det, at de rigtige opstigninger begynder i oktober og varer længere.

### Crypto All Stars: Et nyt projekt på kryptohimlen?

For dem, der overvejer at investere udover Bitcoin, kan Crypto All Stars-projektet være interessant. Projektet bruger sin egen mønt – $STARS Token. Projektet har potentiale til at ændre memecoin-markedet betydeligt og har et Meme Vault-økosystem med en staking-kontrakt. Sikkerheden er blevet verificeret af uafhængige undersøgelsesinstanser som SolidProof og Coinsult, hvilket giver investorer tryghed.

For mere information om Crypto All Stars kan du besøge deres hjemmeside for at overveje at investere i projektet.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version