Krypto News

Er Bitcoin og hele kryptomarkedet på vej ned?

Er bullish-dagene for Bitcoin og krypto markedet talte?

Siden længe har der været øget pres på det digitale valutamarked, og bjørnene har forsøgt at få prisen under det vigtige 25.000-dollar mærke. Hvis det lykkes, kan en yderligere prisnedgang være resultatet. Ifølge de seneste udviklinger er det ikke udelukket, at Bitcoin-prisen falder tilbage til $ 20.000. Imens går meme-coin $SONIK viralt og stiger til over $ 350.000 i pre-salget.

Nye tider for Bitcoin og krypto markedet

De dage, hvor vi så det ene års højdepunkt efter det andet, er i første omgang forbi. Den største kryptocurrency efter markedsværdi er kommet under øget pres i de seneste uger, og fredag skete det uundgåelige – Bitcoin faldt til 25.000 dollars. Selvom tabene tilsyneladende ikke kan indhentes denne uge. Selvom den er nået $26.000 dollar flere gange, holder den ikke. I løbet af de sidste syv dage har BTC tabt mere end 11 %. De fleste af de 100 bedste mønter påvirkes kraftigt af bevægelsen i den digitale fører-valuta og registrerer også store tab i sidste uge.

Udsigten for Bitcoin-prisen

Grafen er blevet overskygget siden faldet. Den bekræftede trendlinje er blevet brudt, og EMA af de sidste 200 dage, som betragtes som en vigtig indikator, er blevet brudt. Denne linje er på $ 27.222 og kan vise sig at være en modstand de næste par dage. Hvis det ikke lykkes for de positive aktører at presse prisen over EMA 200, kan det snart gå endnu længere nedad. Den næste støtte ligger tæt på det psykologisk vigtige niveau – $25.000. Hvis dette niveau heller ikke holder, kan det føre til yderligere salg, hvor prisen kan falde til $21.622 eller endda til det $20.000 mærke.

Top  Bitcoin stürzt ab: Gründe und Konsequenzen für den Kryptomarkt

Internationale kriser som udløser?

Der er mange grunde til faldet. Selvom nyhederne om kryptomarkedet er positive, ser det makroøkonomiske billede ud til at forværres. Inflationen er sejlivet, og renterne kan stige yderligere når som helst, Kina er i krise, ejendomsselskaber i Europa og USA oplever også stigende problemer. Kriserne, der har tegnet sig de seneste år, ser ud til langsomt men sikkert at blive til virkelighed, hvilket sandsynligvis også vil påvirke kryptomarkedet negativt.

$SONIK uberørt af markedets usikkerhed

Mens kryptomarkedet præges af usikkerhed, der primært påvirker de 100 største mønter efter markedsværdi, er der intet at mærke hos den nye meme-coin $SONIK. Her investerer aktionærer mere end $350.000 på kort tid i pre-salget for at være investeret fra begyndelsen, før tokenen bliver noteret på kryptobørserne.

Staking-funktion integreret

$SONIK adskiller sig fra de fleste meme coins, da projektet kommer med sin egen staking-funktion. Dette giver investorer mulighed for at låse deres token i en vis periode. Til gengæld modtager de belønninger i form af flere tokens, hvilket giver HODL-erene en passiv indkomst med $SONIK. Staking funktionen kan allerede bruges i pre-salget. Tokens til en værdi af mere end 13 milliarder dollars er allerede deponeret i staking-kontrakten. Den årlige afkastprocent (APY) er i øjeblikket på 180 %, men den forventes at falde, når staking-puljen bliver større, men den kan på sigt stabilisere sig omkring 50 %. Dette repræsenterer stadig et betydeligt afkast. Derudover reduceres salgspresset, når $SONIK-kursen stiger, da hurtigt fortjeneste bliver udelukket for dem, der låser deres tokens (staker), hvilket kan få prisen til at stige endnu mere og forblive relativt stabil. Derfor er det helt muligt, at $SONIK kan opleve en kursstigning efter lanceringen. Pre-salget slutter, når der enten er solgt tokens til en værdi af ca. 2 millioner dollars eller når nedtællingen på hjemmesiden udløber, der i øjeblikket viser mindre end 13 dage.

Top  Sagen omkring BlockFi's konkurs: FTX og Three Arrows Capital søger at inddrive milliarder fra långiveren

Om Forfatteren
Manuel Lippitz har været iværksætter og investor i flere år. Efter nogle vellykkede virksomhedsgrundlæggelser fik investering i forskellige aktiver større og større betydning for ham. På sin ejendomsblog skriver han om livet som udlejer, og efter oprettelsen af sine første minedriftstationer i 2020 har han fokuseret mere og mere på kryptokurver og NFT’er samt de muligheder, der følger med.

Bemærk: Investering er spekulativt. Din kapital er i fare ved investering. Denne hjemmeside er ikke beregnet til brug i jurisdiktioner, hvor den beskrevne handel eller investeringer er forbudt, og bør kun bruges af personer og på lovlig måde. Din investering er måske ikke beskyttet af investorbeskyttelse i dit land eller bopælsland. Derfor er det vigtigt at udføre din egen due diligence. Denne hjemmeside er gratis at bruge, men vi kan modtage provision fra de virksomheder, vi tilbyder på denne hjemmeside.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button