Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Er der Bullrun på vej? Historisk set har oktober til december været den stærkeste tid for Bitcoin.

Bitcoin bei 34.000 $ ist wahrscheinlich der beste Kauf, den du im Moment tätigen kannst

Oktober: Er Uptober på vej?

Historisk set har oktober til december været den stærkeste tid for Bitcoin, der har fået tilnavnet “Uptober”. I år har Bitcoin nået det finansielle mainstream marked, og de første futures blev lanceret. Den seneste store bull run begyndte i oktober 2020, hvor prisen steg fra ca. 10.800 USD til 29.000 USD i december samme år. Virksomheder som Micro Strategy viste interesse for Bitcoin, og markedet oplevede en positiv tendens.

I de seneste år har der dog været undtagelser fra dette mønster. 2018 blev efterfulgt af et såkaldt “kryptovinter” efter de store stigninger i 2017. I 2022 oplevede kryptomarkedet en nedgang, især efter kollapset af Terra/Luna i maj og konkursen af FTX i november samme år. Disse begivenheder satte en dæmper på markedet.

Analytikere er dog optimistiske med hensyn til en potentiel bull run i oktober 2024. Michaël van de Poppe sammenligner den nuværende situation med 2017 og mener, at bull run allerede er begyndt, men stadig i en indledende fase. Crypto Rover forudsiger, at Bitcoin snart kan bryde ud af sin nuværende formation, mens Michael Saylor, formand for Micro-Strategy og en kendt Bitcoin-entusiast, fortsat er optimistisk.

Det er vigtigt at huske, at oktober netop er startet, og der venter os flere dage med mulige overraskelser, både positive og negative, på kryptomarkedet. Det er en spændende tid for Bitcoin-investorer, da de ser frem til en mulig Uptober i år.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version