Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Er PlayDoge Presale erzielt bereits 5,8 Millionen US-Dollar: Auf dem Weg zur 6-Millionen-Dollar-Marke

PlayDoge

PlayDoge ($PLAY) har formået at indsamle over 5,8 millioner dollars i forsalg indtil videre og forventes at overskride 6 millioner dollars inden ugens udgang. Projektet nyder godt af den aktuelle entusiasme for meme-coins, især dem der minder om Shiba Inu. PlayDoge tilføjer en virtuel Shiba Inu til sit sortiment og sigter nu mod at sikre de resterende 160.000 dollars for at afslutte den nuværende finansieringsrunde, da der konstant foregår nye prisstigninger i presale.

Det kommende mobilspil fra PlayDoge giver brugerne mulighed for at interagere med en virtuel Shiba Inu-hund, inspireret af Tamagotchi-spillet fra 90’erne. Spillerne kan ikke kun have det sjovt, men også tjene belønninger i form af det native token $PLAY.

Investorer har mulighed for at købe $PLAY-tokens til forsalgsprisen på 0,00522 dollars, inden prisen stiger til 0,00523 dollars. Den nuværende fase afsluttes om mindre end to dage, hvilket giver tidlige adoptører mulighed for yderligere fortjeneste.

Med et fast samlet udbud på 9,4 milliarder $PLAY-tokens forbliver den nuværende vurdering relativt billig i forhold til andre meme-coins, der ikke tilbyder en sammenlignelig nytteværdi, men har dobbelt markedsværdi. Dette tiltaler tilsyneladende mange investorer, der akkumulerer PLAY i presale.

Den aktuelle meme-coin-supercyklus domineres især af hundemotiver, hvor især Dogecoin ($DOGE) og Shiba Inu ($SHIB) er i fokus. Dogecoins markedsværdi er steget fra 12 milliarder til 32 milliarder dollars, mens SHIB er steget fra 6 milliarder til 26 milliarder dollars.

PlayDoge sigter på at løse et fælles problem i verden af Play-to-Earn (P2E)-spil, og vil være bedre end konkurrencen. Spillet tilbyder en nostalgisk og engagerende oplevelse, hvor spillerne kan tjene $PLAY-tokens ved at tage sig af virtuelle Shiba Inu-kæledyr.

PlayDoge lægger vægt på entertainment-værdien og fokuserer på at motivere spillerne til at bruge deres optjente tokens i spillet selv. Projektet fremhæver en stærk fællesskab og tilbyder staking-belønninger i presale, hvilket gør det attraktivt for mange investorer.

Interesserede investorer har stadig cirka 48 timer til næste prisstigning, og yderligere information er tilgængelig på X og Telegram. Det er vigtigt at huske, at investering er spekulativt, og at ens kapital er i fare. Gør altid din egen due diligence, inden du investerer.

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Hold dig opdateret med Shiba Inu News her

Exit mobile version