Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Er Samara AG på vej til at blive det tyske MicroStrategy?

Bis 2025 wird der Bitcoin-Preis voraussichtlich auf 150.000 US-Dollar steigen

Die Samara AG og Bitcoin som primær reserve

Gårsdagens meddelelse fra Samara AG om at lancere en Nordic Bond på op til 30 millioner euro har skabt stor opmærksomhed. Med provenuet fra denne obligation vil virksomheden investere i andre investeringsfonde og købe Bitcoins. Samara betragter Bitcoin som deres primære reserveaktiv, hvilket vil forbedre deres likvide positioner.

Nordic Bond og Bitcoin-strategi

En Nordic Bond er en skandinavisk pendant til en mellemstor obligation, men mere standardiseret og internationalt anerkendt. Samara AG, et investeringsfirma, der fokuserer på investeringer i kryptovalutaer og Bitcoin, har afsløret deres intention om at opnå over 1.000 Bitcoins inden for det næste år.

Samara – ikke tysk og ikke MicroStrategy

Selvom Samara AG betragter sig selv som et “børsnoteret tysk investeringsfirma”, er virksomheden faktisk ikke tysk. Med hovedsæde i Malta og CEO Patrick Lowry bosat i USA, er virksomheden mere international end først antaget. Samara’s investeringsstrategi fokuserer på at opbygge en betydelig Bitcoin-reserve, men det er langt fra at nå MicroStrategy’s niveau, der besidder over 250.000 Bitcoins.

Samara og MicroStrategy – forskellige tilgange

Samara og MicroStrategy har en lignende tilgang til at finansiere deres Bitcoin-køb gennem udstedelse af obligationer. Dog adskiller deres størrelse og strategi dem markant. Mens MicroStrategy forsøger at udnytte Bitcoins aktivt ved at oprette en Bitcoin-bank og tilbyde Bitcoin-baserede finansielle produkter, fokuserer Samara primært på at styrke deres aktiekurs ved at øge deres Bitcoin-reserve.

Samara’s aktiekurs og fremtiden

Samara’s aktiekurs har oplevet store udsving, men med lanceringen af Nordic Bond har kursen set en positiv stigning. Med en markeds kapitalisering på omkring 110 millioner euro og en stigende Bitcoin-reserve, kan Samara’s aktiekurs også begynde at afspejle Bitcoins udvikling på markedet.

Sammanfattning

Selvom Samara AG og MicroStrategy har ligheder i deres tilgang til Bitcoin-investeringer, er der tydelige forskelle mellem de to virksomheders strategier og størrelser. Mens MicroStrategy forsøger at udnytte Bitcoin aktivt, fokuserer Samara primært på at øge deres Bitcoin-reserve for at styrke deres aktiekurs. Bitcoin forbliver dog en central faktor for begge virksomheders fremtidige udvikling og succes på markedet.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version