Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Er Saudi Arabien og Qatar på vej til at købe en million Bitcoin? Spekulationer og mulige konsekvenser

How Long Can Bitcoin ETF Hype Sustain BTC Price?

En mulig 1 Mio. Bitcoin køb af Araberne?

I en nylig video spekulerer Justin Verrengia, vært for den populære crypto-kanal CryptoNewsAlert, at regeringerne i Saudi-Arabien og Qatar planlægger en enorm Bitcoin-investering, som måske vil blive offentliggjort næste uge.

Analysten hævdede, at de to regeringer måske forsøger at købe omkring en million BTC sammen med deres statsfonde. Til sammenligning siges Satoshi Nakamoto, den anonyme skaber af Bitcoin, at have omkring 1,1 millioner BTC på forskellige tegnebøger!

Spekulationerne stammer fra Bitcoin-maximalisten Max Keiser. Ifølge hans tweet, som også henvises til i videoen, vil de to landes Bitcoin-investeringer skygge for tidligere investeringer fra finansgiganter som BlackRock og MicroStrategy. Men hvor kommer skiftet i holdning fra?

Som nævnt i videoen kom skiftet til krypto-aktivet, efter at en saudisk åndelig leder erklærede Bitcoin for acceptabelt i Islam. Derefter henviste Verrengia til en rapport om, at den saudiarabiske oliegigant Aramco havde indgået et partnerskab med SBI Holdings for at dykke dybere ned i digital aktivaområdet.

I mellemtiden blev det nævnt i en anden rapport, at den qatariske regering har til hensigt at investere omkring 500 milliarder dollars fra deres statsfond (SWF) i Bitcoin.

Hvis saudierne og Qatar virkelig er interesseret i at købe en million Bitcoin, ville det være sensationelt fra et pris synspunkt. Med en nuværende Bitcoin-kurs på omkring 40.000 USD ville et sådant køb trække kapital på op til 40 milliarder USD ind i Bitcoin-markedet. Selvom en sådan køb naturligvis ikke ville ske via det åbne marked, men via OTC-handler.

Kunne du have forestillet dig for 3 år siden, at to regeringer sammen planlægger et Bitcoin-køb på 40 milliarder USD?

Udnyt de aktuelt billige kurser og invester i dag i Bitcoin (BTC) via krypto-børsen Bitvavo.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version