Krypto News

Erfarne og uerfarne investorer er sårbare over for følelser

Hvad sker der efter faldet af Bitcoin og det efterfølgende blodbad i Altcoins?

Alle investorer er sårbare over for følelser, uanset deres erfaring. Når der sker store udsving i markedet, kan det ofte føre til irrationel adfærd og spekulation om, hvor markedet bevæger sig hen. Markederne i denne 15 år gamle sektor er stadigvæk påvirket af stemning. Men hvad sker der efter faldet af Bitcoin til 26.100 dollars og det efterfølgende blodbad i Altcoins? Lad os se nærmere på nogle af vores vigtigste indikatorer for disse omstændigheder.

Bitcoin: Social dominans på neutralt niveau

Når alle fire sociale platforme er enige og er tilbage til at diskutere køb efter kursfaldet, indikerer det faktisk, at investorerne ikke længere er overbevist om, at det er en god tid at komme ind på markedet. Dette betyder, at pessimismen vinder overhånden igen, samtidig med at markedsværdien falder.

Social dominans af Bitcoin falder til et normalt niveau

Selvom andelen af diskussioner om Bitcoin steg til det højeste niveau i år i slutningen af markedskrasjet, er den sociale dominans af Bitcoin faldet hurtigt tilbage til et relativt normalt niveau, da handlere viser en vis “grådighed” med hensyn til de nu trendy Altcoins. Vi ville faktisk foretrække, at den sociale dominans af Bitcoin forblev temmelig høj, da dette normalt korrelerer med blomstrende og sunde kryptomarkeder. Høje diskussioner om den førende aktivklasse går normalt sammen med frygt, mens diskussioner om mere spekulative aktiver tendenserer til at være forbundet med grådighed. Frygt er, når markederne stiger.

Top  US-Abgeordneter angriber SEC-Chef Gary Gensler efter Consensys-klage

Afkast: et spørgsmål om perspektiv

Hvad angår gennemsnitlige handelsafkast lider swing-traderne lige nu så meget som de gjorde i begyndelsen af marts. Med gennemsnitlige 30-dages afkast på -8,5 procent for aktive adresser, indikerer det klart, at vi befinder os i en mindre risikofyldt situation end normalt, når det kommer til at øge vores positioner. Vi skal dog stadig tage i betragtning, at investorer, der har holdt deres positioner i lang tid i 365 dage, stadig er ganske lidt i overskud med +5,2 procent. Når både kort- og langvarigt MVRV er i negativt terræn, som det var tilfældet i begyndelsen af marts, er det et bullish tegn.

Spørgsmålet om, hvorvidt investorer følger op med handlinger

Når det kommer til spørgsmålet om, hvorvidt investorer gør ord til handling, er det opmuntrende at se, at der stadig er mange shorts positioner åbne på børserne i øjeblikket. Den stærkeste stigning i mere end tre måneder har hidtil kun ført til flade gevinster. Men ofte sker der en stigning, der afskrækker shorts positioner og neutraliserer finansieringsrenterne, jo længere investorerne forsøger at satse på markederne.

Ansvarsfraskrivelse: Holdningerne udtrykt i denne artikel er kun til generel informationsformål og er ikke beregnet som specifik rådgivning eller anbefalinger til enkeltpersoner eller specifikke værdipapirer eller investeringsprodukter.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button