Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Erst geht es langsam, dann ganz schnell: CBOE in Chicago listet fünf Ethereum-ETFs zum Handel

## Ethereum-ETFs nu tilgængelige hos CBOE

Den Chicago Board Options Exchange (CBOE) har annonceret, at de nu tilbyder handel med fem Ethereum-Spot-ETFs. Disse ETFs, der repræsenterer spotprisen på Ethereum, er blevet opført af VanEck, Invesco, Franklin Templeton, Fidelity og 21Shares. Det er bemærkelsesværdigt, at disse ETFs er dækket af Ether, hvilket giver investorerne direkte eksponering mod Ethereum-markedet.

### Godkendelse fra SEC og handelsstart

Udviklingen kommer efter en overraskende godkendelse af ETF’er af SEC i slutningen af maj. Dog var godkendelsen ikke så klart defineret som i tilfældet med Bitcoin-ETF’er, hvilket resulterede i en vis usikkerhed omkring den specifikke dato for handelsstarten. Selv tidligt i juli forsinkede SEC godkendelsen ved at returnere S-1-formularerne til ETF’erne.

Ikke desto mindre er det nu blevet bekræftet, at den sidste hurdle er blevet overvundet, og handlen kan begynde på CBOE, verdens største børs for optioner, fra i dag, når børsen åbner for amerikanske kunder.

### Prisreaktion og langsigtede perspektiver

På trods af den spændende nyhed har markedet for Ethereum reageret forholdsvis roligt. Ethereum fortsatte sin stigning fra begyndelsen af juli og tilføjede 1,5 procent i dag, bemærkelsesværdigt at prisen også steg i forhold til Bitcoin.

Det skal bemærkes, at godkendelsen af ETF’er allerede er indregnet som en kortvarig begivenhed. På lang sigt kan den nemme adgang til traditionelt investeringskapital have en betydelig indvirkning på prisfastsættelsen på børserne, som vi tidligere har set med Bitcoin-ETF’er.

### Staking-krav og alternativer

Det er værd at bemærke, at staking ikke er tilladt for disse Ethereum-ETF’er, da det ville definere en anden klasse af det underliggende aktiv. Dette betyder, at investorer går glip af den potentielle risikofrie dividende på mellem fem og ti procent. Ikke desto mindre kan dette være gode nyheder for dem, der vælger at stake deres Ether uden for ETF’er, da de potentielt kan tjene højere renter på deres beholdninger.

Med introduktionen af Ethereum-ETF’er hos CBOE har investorer nu flere muligheder for at få adgang til Ethereum-markedet gennem et institusionaliseret investeringsprodukt. Det vil være interessant at følge, hvordan markedet reagerer på denne udvikling i de kommende uger og måneder.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Få adgang til de seneste Ethereum Classic News her

Exit mobile version