Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Etablering af en fornuftig investeringsstrategi for kryptovalutaer efter den seneste altcoin-hausse: Hvad investorerne bør overveje.

Mega-Prognose für Bitcoin: 150.000 Dollar bis 2025 in Sicht

Bitcoin og Altcoin Strategi: Hvordan man kan opnå 150.000 Dollars inden 2025

Bitcoin har i den seneste tid set en afmatning, mens interessen midlertidigt er blevet flyttet til Altcoins. Den nuværende overperformance hos Altcoins afspejler sig i en faldende Bitcoin-dominans. En langsigtet strategi er afgørende for Bitcoin og Ether. Selvom der kan placeres handelspositioner på de to største kryptovalutaer i visse markedsfaser, bør de i grunden være grundlæggende investeringer i enhver kryptoportefølje. Disse positioner bør kun gradvist sælges, når markedet er i en euforifase, og priserne stiger parabolisk.

I de foregående fireårige Bitcoin-cykler har dette altid været tilfældet. Det er også hensigtsmæssigt at sælge størstedelen af positionerne under hensyntagen til skatteoptimering, da disse langsigtede positioner er skattefri i sådanne perioder. Specielt denne skattefrihed er en unik fordel for investorer. Dette findes også i guld, men på grund af den meget lavere volatilitet har det ikke de samme enorme virkninger som Bitcoin. Hvor ellers kan man realisere hundrede eller endda tusind procent af kursgevinst skattefrit? Derfor bør basisinvesteringen i Bitcoin og Ether stadig beholdes, da kursene på 150.000 dollars for Bitcoin og over 10.000 dollars for Ether inden 2025 på ingen måde er urealistiske.

Altcoin-strategi

Altcoins har en betydeligt større volatilitet sammenlignet med Bitcoin. Endnu vigtigere er, at de altcoins, der for tiden er favoriserede, hurtigt kan miste investorernes gunst. En sådan skift i favoritter vil ikke påvirke Bitcoin. Selv med Ether er dette næppe til at forvente, på trods af de mange potentielle ”Ethereum-killer”.

Derfor har vi gentagne gange påpeget, at når kursgevinsterne når 100 procent eller mere, kan man eksempelvis sælge halvdelen af positionerne. Mens dette vil medføre en spekulationsgevinst, som en investor skal beskattes af med personlig indkomstskat, vil den anden halvdel på en måde have en fiktiv kostpris på nul eller – hvis man sælger den ene halvdel med mere end 100 procent gevinst – endda under nul.

På grund af det store forventede opadgående potentiale på kryptomarkedet i de kommende to år, er udsigterne for yderligere store kursgevinster på Altcoins meget gode. Mange af de Altcoins, der er blevet anbefalet her de seneste to måneder, har allerede opnået meget store kursgevinster, hvilket gør denne strategi anvendelig. Thorchain er steget med 250 procent siden ultimo september, Solana med 200 procent siden midten af oktober, Cardano med 100 procent og Avalanche med 230 procent siden starten af november. Selvom der forventes yderligere kursfordobling for disse kryptovalutaer i de næste to år, er man på den sikre side ved at realisere en del af gevinsterne.

Husk på disse råd, hvis du er interesseret i kryptovalutaer, og tag et kig på BØRSE ONLINEs Best of Krypto Index. Eller læs også: Buy and Hold forever-Aktien: Op til 36 procent kurspotentiale med Microsoft, Linde, Alphabet, LVMH, Anglo American og Co.

Artiklen kan ikke afsluttes korrekt, da den indeholder information om interessekonflikter, og det er ikke en redaktionel artikel.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Exit mobile version