Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

ETF-Anträge verzögert: SEC hält Genehmigung für GlobalX und Ark/21Shares ETF zurück

ETF-Anträge verzögert

Efter flere måneders ventetid er der stadig ingen godkendelse af de foreslåede Exchange Traded Fund (ETF) fra visse selskaber. GlobalX og Ark/21Shares er blandt de selskaber, der har indsendt deres ansøgninger om ETF-godkendelse til Securities and Exchange Commission (SEC) i USA. Desværre har SEC valgt at udskyde godkendelsen af ​​disse ansøgninger.

En af ansøgningerne kommer fra GlobalX, og agenturet skulle oprindeligt svare den 7. oktober. Selvom ETF-udbyderen kom ind i løbet senere end konkurrenterne, har SEC forsinket godkendelsen.

Derudover har SEC også udskudt godkendelsen af Ark/21Shares ETF, der oprindeligt var planlagt til den 11. november.

I en indgivelse tirsdag meddelte SEC: “Kommissionen fastsætter den 10. januar 2024 som frist, inden hvilken kommissionen enten skal godkende eller afvise den foreslåede regelændring.” Denne sidste frist betyder, at agenturet skal træffe afgørelse om Ark’s ansøgning.

Anhaltende Verzögerungen

Denne forsinkelse fra SEC følger efter en tidligere udsættelse af Ark’s ansøgning i august. Der har også været forsinkelser med ansøgninger fra andre konkurrerende virksomheder, hvor BlackRock’s frist er sat til den 17. oktober, hvilket kan føre til yderligere forsinkelser.

Vorfreude steigt

Grayscale har for nylig vundet en retssag mod SEC og argumenterede for, at afvisningen af en Spot Bitcoin ETF samtidig med godkendelsen af Futures ETFs er “vilkårlig og upassende”. Investorerne venter nu spændt på SEC’s svar, der enten kan være godkendelse af en Spot-ETF eller en anke mod retsafgørelsen.

Bloomberg ETF-analytiker James Seyffart mener, at de seneste forsinkelser er et tilbageslag for forhåbningerne om en godkendt ETF inden årets udgang. Han bemærkede på Twitter: “Mit basisscenarie er, at vi i morgen eller i løbet af denne uge vil få ‘forsinkelser’ med de andre indgivelser, og SEC simpelthen går foran med den sandsynlige lukning af den føderale regering.”

Bitwise, en anden deltager i Bitcoin ETF-konkurrencen, har indsendt en ændring til deres ansøgning. Ændringen handler om nye argumenter imod SEC’s begrundelser for at afvise Spot ETFs.

Mislykket

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version