Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

ETH2.0-Vertrag erreicht neuen Höchstwert: 52,3 Milliarden US-Dollar eingesetzt zur Sicherung der Ethereum-Blockchain

Ethereum-validatoren sikrer en rekordstor værdi på $52,3 milliarder

Ethereum (ETH) fortsætter sin vej mod sikkerhed og stabilitet ved at tiltrække en betydelig mængde tokens til ETH2.0-kontrakten. Ifølge data fra On-Chain-dataselskabet IntoTheBlock har ETH-validatoren indbetalt $52,3 milliarder i denne kontrakt, hvilket er den hidtil højeste værdi.

Ethereum-netværket bevæger sig derfor med en enorm styrke, og der bliver investeret mere og mere i at sikre netværket og forhindre potentielle angribere i at overtage kontrollen. Dette er en vigtig faktor for at opbygge et sikkert og pålideligt netværk.

Ifølge Glassnode, et andet dataanalysefirma, skal man indbetale 32 ETH til ETH2.0-kontrakten for at blive en validator i Ethereum Proof-of-Stake (PoS)-netværket. På tidspunktet for skrivningen af denne artikel er der blevet indbetalt i alt 27,05 millioner ETH til kontrakten. Dette svarer til ca. 22,46% af det samlede udbud af ETH.

PoS-netværkets status og deltagelse

For at Ethereum PoS-netværket skal fungere optimalt, er det afgørende, at der er en høj grad af validatorinvolvering i netværket. En høj inddragelsesrate indikerer en pålidelig tilgængelighed af validatornoden og resulterer i færre manglende blokke og en mere effektiv blokplads.

Glassnode-data viser, at antallet af manglende blokke toppede på 658 den 13. april, dagen efter Shanghai-opgraderingen. Dette skyldtes sandsynligvis, at nogle validators med vilje afbrød deres noder under opgraderingen for at kunne vurdere opgraderingens effekt korrekt. Dog faldt antallet af manglende blokke betydeligt siden da, og den 21. juli blev der kun registreret 42 manglende blokke, hvilket er en nedgang på 94% siden april-toppen.

Deltagelsesgraden for validatorerne var dog ikke altid stabil. Den 12. maj faldt deltagelsesraten til det laveste niveau siden december 2020, hvor den nåede 96%. Men den er nu vendt tilbage til 99%, hvilket indikerer, at stort set alle netværksvalidatorer aktivt deltager i blokproduktionen.

Ethereum-pris konsoliderer sig

På prisfronten er Ethereum (ETH) for øjeblikket i en fase med begrænset bevægelse. ETH handles i øjeblikket til $1,892.25, og prisen har været stabil inden for en snæver rækkevidde siden midten af måneden.

Denne konsolidering bekræftes af Bollinger Bands-indikatoren, der viser, at ETH-prisen er positioneret omkring midterlinjen. En sådan prisbevægelse indikerer normalt, at det underliggende aktiv er i en periode med relativ stabilitet og konsolidering, hvor der ikke er en stærk tendens i prisbevægelsen og markedet er i en afventende tilstand.

Det er vigtigt at bemærke, at prisudviklingen kan ændre sig på ethvert tidspunkt afhængigt af markedsfaktorer og investorernes adfærd. Derfor bør man være opmærksom på at følge markedet nøje for at træffe informerede investeringsbeslutninger.

Ved at fokusere på sikkerhed, deltagelse og prisudvikling er Ethereum (ETH) godt rustet til at forblive en stærk spiller på det digitale marked og forventes fortsat at tiltrække investorer og bidrage til væksten af blockchain-teknologi.

Kilder:
IntoTheBlock’s tweet
Glassnode’s data and charts and second chart
Image source and second source

Hold dig informeret med Ethereum News

Exit mobile version