Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Ethereum DeFi-Sektor oplever stigning: Hvad betyder det for krypto- og “ægte” formueværdier?

Zeit für den ETH-Bullenmarkt? DeFi auf Ethereum boomt

## Ethereum’s DeFi-Sektor oplever vækst

Ethereums DeFi-sektor har set en betydelig stigning i Total-Value-Locked (TVL) i februar. Dette indikerer en tendens, der minder om det tidligere DeFi-boom i maj 2021.

### Stigning i TVL målt i ETH

En stor del af væksten i US dollars TVL er blevet tilskrevet Ethereum’s prisstigning. Men når man ser på TVL målt i ETH, er der en kontinuerlig stigning i februar. Dette tyder på, at der investeres mere “rigtig kapital” i DeFi-sektoren.

### Årsager til væksten

Der er flere årsager til denne vækst. En af dem er restaking på Ethereum’s Layer 2, som optager mere ETH og øger efterspørgslen. Derudover har DeFi-protokoller set en fornyet interesse på grund af et nyt forslag i Uniswap-DAO. Dette forslag indebærer, at UNI-ejere vil blive involveret i platformens indtægter. Aussigten til en Token-Dividende kunne potentielt øge attraktiviteten af hele DeFi-sektoren, hvis andre DEX’er og Lending-platforme også implementerer lignende profitdelinger.

### Conclusion

Ethereum’s DeFi-sektor er i en periode med kraftig vækst og interesse. Med en stigende TVL i ETH og nye forslag om profitdeling, er der spændende ting i vente for DeFi på Ethereum-netværket.

Hold dig informeret med Ethereum News

Exit mobile version