EthereumKrypto News

Ethereum erobrer førstepladsen som den mest populære kryptokurrency baseret på antallet af wallets

Ethereum har flest wallets ifølge Chainalysis-rapport

Ifølge en ny rapport fra Chainalysis er Ethereum for øjeblikket den kryptocurrency med flest netværksdeltagere – i hvert fald når man ser på antallet af wallets. Antallet af Bitcoin-wallets er nu 50 millioner, mens antallet af Ethereum-wallets overstiger 79 millioner.

Bitcoin har til gengæld en relativt lav risiko for en hurtig opsigelse: 4.500 wallets holder omkring 50% af det tilgængelige udbud. Til gengæld er der kun 131 wallets, der indeholder halvdelen af det tilgængelige Ethereum-udbud.

Staking-pools øger Ethereum-likviditet efter merge

Staking-pools som Lido og Rocket Pool giver investorer belønninger, der afhænger af, hvor meget Ethereum de indbetaler og låser. På trods af den høje koncentration af ETH i nogle få wallets, er beholdningerne stadig ret forskelligt fordelt. Det er derfor usandsynligt, at individuelle udtrækninger er store nok til at påvirke prisen.

Såkaldte “Liquid-Staking” DeFi-protokoller som Lido beskytter Ethereum’s likviditet og tilbyder samtidig de langsigtede fordele ved staking. Beskyttelsen af likviditeten er afgørende for at beskytte priserne mod markedsforstyrrelser.

I Lido modtager investorerne et derivat-token for hver Ethereum, de indbetaler. Tokenet, kaldet “Staked ETH”, er lige så meget værd som ETH. Indehavere kan bruge disse til at opnå afkast i decentraliserede finansprotokoller.

Staking-pools har været meget populære siden Ethereum’s merge, hvor udviklerteamet skiftede fra Proof-of-Work til Proof-of-Stake. Med staking-services kan investorer stake ETH for at tjene en del af de belønninger, som validatorer modtager for at sikre Ethereum-netværket.

Ethereum- og USDC-wallets er konsekvent øverst på listen over tokens, der holdes af aktive handlere. Omkring to femtedele af USDC-udbuddet og næsten halvdelen af al ETH befandt sig i aktive wallets i juli 2023.

Top  The ETF-Buzz: En Game Changer i vente

ETH- og USDC-aktiviteten korrelerer sandsynligvis med den udbredte anvendelse af begge i decentral finansiering (DeFi). Handlende konverterer ofte dollars til US-dollar-peggede stabile mønter som USDC for at bruge dem til decentral finansielle tjenester.

ETH Wallets viser højeste aktivitet

Mellem tredje kvartal 2020, under den såkaldte “DeFi Summer”, og første kvartal 2022 var Ethereum-wallet-indehavere mere aktive end Bitcoin-indehavere. De gennemførte mindst en transaktion om måneden og overgik kontinuerligt BTC-aktiviteten under den bull-løbsperiode i 2021.

Billede: Ethereum Wallet Aktivitet Sammenligning

Alt i alt har Bitcoin-indehavere en tendens til at have et langsigtet perspektiv, hvor de holder størstedelen af udbuddet i wallets og sjældent udfører transaktioner. Statistikker viser også, at børser siden 2020 kun har holdt 20% af al BTC.

Derudover ser det ud til, at nogle virksomheder er begyndt at satse mere på Bitcoin siden Terra Luna-krakken i midten af 2022. Ifølge de nyeste data akkumulerer de nu Bitcoin igen i forventning om en ny bull-run.

Kilde: Chainalysis

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button