Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Ethereum-ETFs erzielen Rekordhandelsvolumen innerhalb von nur 24 Stunden

## Ethereum-ETF godkendt af SEC: Handelsvolumen på 1,1 milliarder USD

Am Dienstag erklærte den amerikanske børsmyndighed (SEC) formelt sin godkendelse af en børsnoteret Ethereum-fond, der giver investorer mulighed for at engagere sig i den næststørste kryptovaluta i verden gennem de traditionelle markeder. På kun 24 handelstimer nåede ETH-ETF’en et imponerende handelsvolumen på 1,1 milliarder dollar.

Mens denne betydelige mængde vil ændre status quo, udgør den ifølge Bloomberg-analytiker Eric Balchunas kun 23 % af handelsvolumen, der blev set ved lanceringen af Spot-Bitcoin-ETF’er, hvoraf 25% kom fra Blackrock.

Markedsanalytiker James Seyffart har fremlagt skøn på mellem 125 og 325 millioner dollar, afhængigt af investordeltagelsen. Dette tal bekræftes af forskellen på 625 millioner dollar mellem det længe eksisterende Ethereum Trust (ETHE) fra Grayscale og de nyligt oprettede ETF’er.

### Effekt af Ethereum-ETF på ETH-kursen og Bitcoin

De fleste finansekspertanter forventer, at investorer vil holde begge aktiver for at diversificere, herunder Bitwise CIO Matt Hougan, der foreslår en porteføljeallokation på 60 % Bitcoin-ETF, 30 % Ethereum-ETF og 10 % Crypto-Equities ETP’er.

Jay Jacobs, leder af aktive og tematiske ETF’er hos BlackRock, mener dog noget andet. Mens mange gerne vil kalde Bitcoin for det digitale guld, ligger Ethereum’s appel i dets decentrale natur og potentiale for at drive den digitale transformation i finans- og andre brancher. Derudover har analytikere forudsagt, at Ethereum’s prisbevægelse kunne afspejle Bitcoin’s, hvor ETH-kursen havde en let tilbagegang på 1 % efter ETF-lanceringen.

### Analytikere forudsiger stærkt momentum

Udviklingen for Ethereum har udløst en positiv stemning blandt analytikerne. Ved redaktionens afrunding lå ETH-kursen på 3.462,35 dollar og var faldet med 1,74 % i løbet af de sidste 24 timer. Ethereum står dog over for en afgørende modstand på 3.730 dollar, og en gennembrud af dette niveau indikerer en mulig prisopsving.

Desuden er prisforholdet mellem Ethereum og Bitcoin markant steget og er skiftet fra 0,045 før godkendelsen til 0,05. Denne opadgående tendens antyder, at Ethereum har potentiale til at overgå Bitcoin i den kommende tid.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Få adgang til de seneste Ethereum Classic News her

Exit mobile version